Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma ktos pomysł na zycie?

ma ktos pomysł na życie???

Polecane posty

witam! doradzcie mi proszę, jak zarobić miesięcznie około 500zł, to takie minimum;/ nie pracuje i przez najbliższy okres nie będe. Jestem w domu z dzieckiem,nie mam go z kim zostawic, nie ma żłobka, opiekunka to koszt około 7-10zł/h. Potrzebuje jakiegos pomysłu jak sobie pomóc, chodzi o pracę w domu. Wyrabiam figurki gipsowe, podziękowanie dla gości weselnych,komunijnych itppp,ale juz bardzo długo nie miałam żadnego zamówienia. Sprzedaje ubranka po maluchach na allegro,ale szczerze mówiac rzadko uda sie coś sprzedac i zarobic.Nie wiem,co mam robic;/

uppppp

Mozesz wypelniac ankiety w internecie. Figurki mozesz sprzedawac na allegro. Jak sprzedajesz ubranka po dzieciach, podpatrz sobie, jak wygladaja aukcje, ktore maja wysokie kwoty koncowe - zrob ladne zdjecia, zestawy itd.

Gość ma ktos pomysł na zycie?praca
Dzięki;) ankiety,nie bardzo wiem o co chodzi... zalogowałam się coprawda na 2 stronkach,ale przysyłaja jakies ankiety co jakis czas i po wypełnieniu wstępnje ankiety, zazwyczaj okazuje sie,ze nie kwalifikuje sie do badania;/ Ubranka... staram sie,aby aukcje były atrakcyjne, sprzedaje naparwde ładne i dobrze utrzyane rzeczy,ale wiadomo,dzieci tak szybko nie wyrastają z ubranek..na tym nie da sie zarobic...Poza tym, osttanio przysżło mi zestawienie płatnosci z allegro, od lipca-38zł;/ Dzisiaj wystawiłam znowu pare rzeczy,wiec rachnek bedzie większy,a ja narazie nie mam jak zapłacić;/ Figurki-tak jak napisałam,ostatnio zainteresowanie jest praktycznie zerowe, wystawiałam na Allegro,tablicy,poprzez lolalne ogłoszenia i... lipa;/ ... po prostu wpadam w coraz większy dól;/wiem,ze musze cos robic.ale nie wiem co..;/

Gość to ja wam opowiem
a potrafisz robic na szydelku albo na drutach?? jesli tak to ja bym zaczela robic kocyki welniane albo szydelkowe. jak bedzie ladny to spokojnie wezmiesz za jeden ponad 100zl.ja z checia kupilabym ladny kocyk dla dziecka.

Niestety nie potrafię robić na drutach/szydełku i nie ma mnie kto nauczyć... kiedys próbowałam sama, z jakichś gazet,ale efekt naprawde marny;) JAk ktoś ma jeszcze jakies pomysły, niech piszę;)może przydadza się nie tylko mnie;)

Gość mjkiaaaa
a można bliżej o tych ankietach?

Gość tinuśka
a moze ciasta na zamowienie albo daj ogloszenie ze siedzisz z malym dzieckiem i zajmiesz sie innym,

Gość pietrunia22
mi na myśl przychodzi w zasadzie tylko allegro. Wiem że nie jest łatwo bo sama coś nie raz sprzedaje ale mój kolega kupuje na ciucholandach różne ubrania za 1 zł jak już są na maxa przecenione i sprzedaje na allegro. Twierdzi że można na tym sobie dorobić, choć osobiście nie wiem, ale można spróbować. Możesz się ogłosić na lokalnej stronie internetowej, że przepiszesz teksty w Wordzie, albo że sprawdzisz pod względem ortograficznym i stylistycznym, za to tez można wyrwać kilka groszy. Spróbuj też ogłosić się jako opiekunka ale z możliwością zabierania dziecka do własnego domu i twoje dziecko i tamto by miało korzyść. Jeżeli jesteś uzdolniona plastycznie i kulinarnie możesz ogłosić się wśród znajomych że pieczesz torty. Teraz są te masy lukrowe, i torty wychodzą jak z obrazka, znajdź sobie w google jak się to robi. Nie mam już więcej pomysłów, może coś z tego ci się przyda:)

nad ciastami zastanawiałam się kiedyś poważnie,ale pomysł upadł;/ Ostatnio było ogłoszenie (woj.lubuskie) o zleceniu na wypiek ciasteczek chińskich (jesli ktos jest zainteresowany służe telefonem),ale ze mieszkam niejako :"ie u siebie", nie posiadam własnej kuchni/licznika...nie pozwolono mi na wypiek tych ciasteczek;/ Inne dziecko, bałabym sie brać odpowiedzialność za czyjeś dziecko.Poza tym moje jest dość male, śpi w ciszy, dłuuugo go usypiam, jeszcze dłuzej karmie;) i zwyczajnie nie ogarnęła bym dwójki. Poza tym, w mojej (małej) miejscowości raczej korzysta się z usług babć;) lub tak jak ja, siedzi na tyłku, póki dzieciak nie jest w sam raz na przedszkole ;/ co do cist--- jak to można liczyć?jaka cena za balechę?w zależnosci od rodzaju?co ze składnikami?korzystal ktos z tagiej usługi??

Przepisywałam już kiedyś teksty, jeszcze jako studentka i po studiach tazkże... Pisałam prace zaliczeniowe, magisterkę..Teraz zwyczajnie nie ma juz takich zleceń(przepisywanie), większośc ma komputery, z laptopem można iśc do biblioteki... Poza tym z dzieckiem odpadaja wyciezki gdzieś dalej (czyt.np biblioteka),a tak jak napisałam, nie mam go z kim zostawic, ewentualnie sporadcznie i na krótko...

Gość masz zdjęcia tych podziękowań
ja prowadzę portal ślubny i będę mieć sklep przy nim niedługo, szukam ciekawych przedmiotów do wstawienie do tego sklepu....

Gość ma ktoś pomysl na życie?parca
mozesz napisac do mnie w sprawie tych podziękowan na adres mail? figurkigipsowe@wp.pl Jutro będe miała fotki wszystkich, więc się odezwę Dzięki

prostytucja - zawód przyszłosci Od kilku godzin jakas mądrala mi wmawia ze to super robota ktora trzeba promowac....ŻĄL

Sorki za cynizm ale glupota innych czasem podnosi mi ciśnienie Tlumaczyc malolacie ze prostytucja jest dobra I potem zdziwienie ze tyle nastolatek puszcza sie za jeansy:PPozdrawiam

Gość fsafsafcxzfscdfc
zaopiekuj się drugim dzieckiem - kasa wpadnie

Gość masz zdjęcia tych podziękowań
wysłałam maila, możesz przesłać mi zdjęcia, jak nowa strona ruszy- (prawdopodobnie za ok 2 tyg do miesiąca) to może coś zamówię na próbę :)

Gość dellicje
hej ja Ciebie bardzo proszę o namiary na te chińskie ciasteczka ;) mój mail : metryczka@gazeta.pl

Gość labadooooooooooooo
oki, wysłałam Ci namiary na chinskie ciacha;)

Zapraszam do odwiedzenia strony z mojej stopki, to otwieranie linkow reklamowych, platne 1 grosz za reklame, ale majac komputer z internetem zawsze cos dorobisz;) Nie jest to pewnie 500 zl miesiecznie, ale zawsze cos, no i ty nic nie placisz, nie ma wkladu wlasnego. Zawsze mozna sprobowac :)

Gość mamama27
spaceruj z dzieckiem i szukaj na mieście okazji/ przecen - co możesz tanio kupić a drożej sprzedać na allegro - świetne są wyprzedaże w marketach nieraz - itd - plus ciucholandy - faktycznie za pare zł można kupić firmowe rzeczy w super stanie - i dla dzieci da sie to sprzedać - ewentulanie można kupować zestawy zabawek - albo licytować a potem sprzedawać pojedynczo - tez sie opłaca nieraz

Niestety,ale mieszkam w małej miescowości-wieś;) Jeśli wybieram się na jakiekolwiek zakupy, to najwyżej raz w tygodniu- i wiąże się to z długotrwałym planowaniem, tzn.opieki nad dzieckiem....Wówczas staram się pozałatwiać jak najwięcej spraw, któe nas dotyczą, zakupty itp... na nic innego nie stracza czasu, muszę wracać do domu;/ Lumpeksy odwiedzam, kupuje tam także rzeczy dla dziecka i faktycznie, nieraz mozna coś znaleźć, za niewielkie pieniądze.Ostatnio kupiłam mu nowe buty na zime za 10 zł i nowa czapkę z Reimy za 2 zł;)

Gość pisałaś wcześniej
Pisałaś że kiedys na studiach pisałaś prace magisterskie i zaliczeniowe. Może wiec wróć do tego - z tego jest naprawdę niezła kasa :)

Gość kto ma pomysł na zycie?praca
Tak na pracach zaliczeniowych itp. możan dorobic i zarbić,ale problem w tym,ze trzeba poświęcic czas poza domem- w bibliotece.Zeby praca była dobra,rzetelna,ciekawa-trzeba korzystac z wielu ksiązek, ktrych nie da sie wypozyczyc do domu.Szukam czegoś, co mogłabym robic w domu-przy dziecku.To jest mje ograniczenie-czaa oraz opieka nad nim.Mam możliwośc zostawienia go z kimś innym w sporadycznych sytuacjach;/dlatego zależy mi na "chałupnictwie"