Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie !

Dlaczego jak kobieta zdradzi i

Polecane posty

Gość mam pytanie !

napisze na kafe o rade to ludzie jej odpisuja zeby zapomniala i nie mowila mezowi, a jak facet zdradzi to wyzywaja go od skurwielow i swin ? :o

Gość bo to babskie forum
:classic_cool:

Gość Przystojny niepalący
bo takie są kobiety - zakłamane ; nie bez powodu ktoś śpiewał nigdy nie wierz kobiecie. Takie są fakty.

Gość Furia jajników
Taaa bo malo bylo tutaj kobiet ktore zakladaly tematy typu "Zdradzilam i nie zaluje ! Jestem wyzwolona". Jestem kobieta jak cos i tez tego nie rozumiem :D

Gość Przystojny niepalący
Bo media wam wypaczaja umysły dlatego pozniej tyle nieszczesliwych kobiet, bo nie są nauczone kochać. chca tylko czerpać - miec przystojnego goscia, samca alfa , inteligentnego wysokiego i bogatego no i takiego ktory by taka babe ciagle w niepewnosci trzymał bo w innym wypadku same przyprawia mu rogi. Takie fakty dlatego ci mądrzy znajac sku.rwiałą wasza naturę mogą na tym skorzystać :D

Gość hfhfhfhh
no nie wiem,ja krytykuje każdego zdrajce czy to facet czy kobieta.Chociaz nie da sie ukryc,jest różnica między zdradą : mąz mnie zaniedbuje nie zwraca na mnie uwagi potrzebowałam ciepła" a " rucham dziwki bo seks to nie zdrada zresztą każdy mój kolega to robi to jest naturalne,normalne tak robi kazdy facet chyba że cioty no to wtedy nie,a przecież nie można ciągle wkładać do 1 dziury,żona mi sie już znudziła a poza tym ma już 40 lat i jest stara" w tym przypadku gorzej pomysle o tym facecie to chyba jasne :O

Gość hfhfhfhh
i żeby nie było,podobnie w przypadku " żona nie chce uprawiać seksu ma mmnie gdzies a ja mam dośc" oraz " mam faceta ktorego nie kocham i jestem z nim dla kasy a tak to jest brzydki i gdyby nie rozsądek to bym go rzuciła ale jest super bo mam 5 kochanków na boku"

Gość hfhfhfhh
a mężczyćni to są nauczeni kochać tak? :( co 2 temat na kafe i innych damskich forach to "zdradził mnie facet" albo jak sie czyta co piszą ci faceci co zdradzają...i ogólnie jak traktują przedmiotowo kobiety.Chciałabym trafić na normalnego tylko pytanie jeszcze jak mu zaufać