Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jcpenny

niemowlę i dwulatek - pranie ubrań

Polecane posty

Gość jcpenny

Dziewczyny, mam 2 miesięczną córeczkę i prawie dwuletniego synka. Do tej pory prałam ich ubrania osobno, ale zastanawiam się czy nie połączyć prań dzieci razem. Nie wyobrażam sobie jeszcze prać ich ciuchów z naszym - dorosłymi, ale dziecięce ciuchy razem - czemu nie. Jak wy robicie w domach?

Ja piorę ubrania córki (prawie 3 lata) razem z naszymi. Jak urodzi się młodsza, to będę przez jakiś czas prała osobno - wiadomo, inny proszek. Ale nie za długo :P

Gość kupkukp
co do ubranek to ja bym prala osobno przez jakis czas jeszcze. Ale to ja mam bzika na punkcie czystosci i higieny wiec nie wiem czy akurat dobrze doradzam:) Jak ty sobie dajesz rade z 2 tak malutkich dzieci?:) Gratuluje

Gość jcpenny
kupkukp sama chyba bym nie dała rady rady ;) mama mi pomaga do czasu przyjścia męża z pracy. Ale z każdym dniem jest lepiej. :)

Gość Ja od urodzenia mojego Synka
piorę jego rzeczy z naszymi i tak nosząc dziecko ma kontakt z naszymi ubraniami, nigdy nie miał żadnej wysypki ani innych problemów ze skórą, nie był ani razu chory. Nie prałam też jego rzeczy w żadnych specjalnych proszkach dziecięcych, po prostu dodatkowe płukanie i nie ma problemu. Oddzielam tylko jasne od ciemnych i piorę.