Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem chyba żałosna

Nie umiem się ubrać :( Doradzi mi ktoś ?

Polecane posty

Gość jestem chyba żałosna

Ciągle wracam z zakkupów ,kupuje mase niepotrzebnych rzeczy ktore ładnie wyglądają na wieszaku , na mnie... ehh dziwnie :O Nie potrafię dobrać do siebie stylu ,kolorów... w czarnym podobno mi zle ,w czerwonym jeszcze gorzej :( Mam 22 lata, szczupłą budowe ciała, wąskie ramiona. Skóra baaardzo jasna, szarozielone oczy , ciemnobrązowe włosy ,takie same brwi i rzęsy. Macie jakieś pomysły?

Gość der sum es
w miniówke

Gość szalona zośka
o tak, są super!!

Gość martynika0202
Powinnas nosic jasne kolry,jezeli masz bardzo jasna karnacje to na pewno nie czarne ani czerwone ani tez typowe zielone wybieraj cieple kolory,a tu widzialam,ze jaks kolezanka wrzucila zamszowe spodnie,to tez bedzie dobry pomysl. Nie martw sie spokojnie nie kazdemu musi kazdy kolor pasowac:)

Ok jesteś Latem, tak jak i ja. LATO Gama kolorystyczna odpowiednia dla typu letniego: złana biel, jedwabna biel, pastelowa zółć cytrynowa, malinowy, cyklamen, róż angielski, jasny bądź zgaszony róż, różowy beż, lawendowy, niebiesko-fioletowy, szaroliliowy, miętowy, szarozielony, seledyn, zieleń igliwia, jasnocytynowy, szarość w odcieniu niebieskiego, różne odcienie szarości, popielaty, lazurowy, różne odcienie błękitu, kawa z mlekiem, bordowy, kolor czerwonego wina, średni brąz, grafitowy, śliwka. Charakterystycznymi barwami dla typu letniego są chłodne odcienie posiadające niebieskawy odcień. Generalnie kolorystyka jasna, pastelowa. Lata powinny unikać koloru czarnego, białego oraz kolorów ciepłych np. złoty brąz, pomarańczowy, kolorów z żółtymi refleksami. ----------------------------------------------------------------------------- Trzymaj sie tych kolorów, nie ciepłych barw, ale własnie chlodnych, podkreślą kolor Twoich oczu :) Kolor czerwony jest jak najbardziej dla Ciebie ale nie odcień ciepły tylko malinowy, amarantowy. Mi dokladnie w tych kolorach co napsiałam powyżej jest bardzo dobrze, zreszta sama sie przekonasz. Co sie ubrac?? wszystko zalezy jaki styl preferujesz. Bezpieczne sa np dzisny zwykły prosty tshirt i sweterek rozpinany w intensywnym kolorze, np. http://files.looklet.com/looks/af7d8901-0c51-4e2a-a17a-bb7804dfc094.jpg?1 Powodzenia!

Gość precz z PO
Nie przepadam za kobietami, które: - nie wiedzą co na siebie włożyć - nie mają poczucia stylu - kupują tylko to co noszą celebryci lub pokazują reklamy - nie potrafią łączyć kolorów - są obojętne na to co założą przed wyjściem z domu

Gość ma któraś może konto na lobby
ciesz sie ,że stać cię na ciuchy ;) ja nie mam wyboru muszę kazdy zakup przemysleć i dopasować do reszty szafy , niestety jestem samodzielna i kasę którą mam muszę rozplanować na życie ,a to czynsz,rachunki, wyżywienie , dojazdy , czasem leki ;) idź do roboty jakiejś to przestaniesz się głupotami zajmować ;) najłatwiej to być na utrzymaniu rodziców męża /sponsora i marudzić ;) a jak faktycznie masz sporo kasy to naucz się klasycznego stylu , nadmiar który masz zamiar wydać na szmaty odłóż niech procentuje albo nakup franka szwajcarskiego ;) idzie druga fala kryzysu wiesz o tym? gorszy niż ostatnio i ten co był w stanach:( wiesz ludzie marzą żeby mieć takie zmartwienia jak twoje