Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mikamikamkkokkko

pokłóciłam się z teściem...

Polecane posty

Gość mikamikamkkokkko

pożyczyłam sąsiadce 120zł okazało się, że nie odda na drugi dzień, bo nie przyszły jej pieniądze więc zaproponowałam jej, że jej jeszcze dopożyczę, bo wiem że nie ma tu nikogo, mieszka sama, brat jej mieszka bardzo daleko a mój teść, że to głupota, że przecież ona nas wykorzystuje itd a faktem jest że zawsze nam pomagała, może nie w kwestii finansowej, bo nie mieliśmy problemów takich nigdy ale np. przez 2 tygodnie 2 razy dziennie karmiła nasze koty - nie chciała nic w zamian (poza tym czesto zdarzało się, że robiła to np. w weekendy gdy gdzieś wyjeżdżaliśmy) nieraz jak przywiozła ze wsi jakieś smakołyki, to przynosiła jest bardzo miła, taka starsza babka, jakoś 45 lat (my z mężem mamy 30) a teść takie teksty wkurzyłam się, że się wtrąca a do tego z góry oskarża tą kobiete o bycie interesowną a ja sama jej zaproponowałam, że jej jeszcze więcej pożyczę w efekcie wisi nam 300zł my nie mamy z tym problemu a on ma według niego mam spokojnie sobie siedzieć wiedząc, że kobieta która była dla nas życzliwa i pomocna nie ma na chleb mam już dośc mądrowania się mojego teścia nie wiem jak reagować na to jego mądrzenie się

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować