Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoświadczona szczęściem###

Weźcie bo ja już nie mogę no....spotkanie;/

Polecane posty

Już mam dość spotkałam się 2 miesiace temu z facetem z neta... Kurwa w sumie to nie wiem od czego zacząć. Po 1. wygląd... Zdjęcie wsłał mi takie, gdzie myślał że wyjdzie jak model..spoko nie.. na zdjeciu całkiem nieźle.. Ale w realu - niski..chudy.. oczy osadzone przy uszach, tak szeroko rozstawione...zęby jak królik.. nos jak jeden wielki kartofel. Włosy potargane...w mordzie papieros:/ w ogóle się nie uśmiechnął jak przyszedł, chyba chciał przygrać gangstera... no gangster jak chuj.. w jakimś smierdzacym sweterku, spodniach z dziurą i butach chyba z przed 10 lat..ogólnie zaniedbany..:o 2. Zachowanie.. Było zimno jak cholera ale on się uparł na spacer:o ok.. szliśmy sobie i on stwierdził, że pić mu się chce to wszedł do sklepu kupić sobie browara....pije, pije i wypił...chuj, że się najebał....mniejsza o to.. był później nieznośny.. narzekał, że jest głodny, mówił co będzie jadł na kolację, narzekał że mu się jarać chce i podchodził do ludzi pytać sie o papierosa... darł mordę, że jemu się "KURRWA CHCE PALIĆ".. noo .. na dodatek dawał mi dojść do słowa, a jak już o coś spytał to przerwał mi odpowiedź w pół zdaniu...jego zdanie przykładowe " kurwa jak ja kurwa nienawidzę tego jebanego w dupę poglądu do kurwy jebane chuje" i tak ciągle... no sorry mógł się opanować na 1szym spotkaniu.. myśli , że pozjadał wszystkie rozumy, twierdząc, że on wie lepiej niz wszyscy i ma zawsze rację...moze cos być udowodnione naukowo czy jeszcze inaczej ale on ma rację i 2+2 nie równa się 4... Skąd się tacy faceci biorą?:o

Gość Beliara
niedoświadczona szczęsciem masz włączoną kamerkę, weź wyłącz ją, bo cię widać

Gość kakaklada
trzeba było mu walnąć i iść do domu:).

Beliara, masz włączoną opcję "jestem jebnięta" wyłącz ją, bo nikt do Ciebie nie pisze.

kakaklada upominałam go ale on miał to w dupie, w końcu powiedziałam mu że jest żałosny i mam go dość..poszłam w drugą stronę.