Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci tacy są

czy jestescie zazdrosne???

Polecane posty

Gość faceci tacy są

O byłe dziewczyny swoich facetów?? ja niestety tak i to nawet bardzo :/ czasem ta zadrosc mnie przerasta...

Gość przyznam, ze byłam jakis czas
ale już mi przeszło

Gość przyznam, ze byłam jakis czas
mi też nie dał powodów, dlatego mi przeszło. a byłam zazdrosna przez sam fakt, że one istniały..

Gość faceci tacy są
ja tak sasmo, sam fakt ze istniała, ze ją kochał itp rozsadza mnie z nerwów i zazdrosci, jeszcze ta suka na poczatku naszego związku sie kr ęciła obok niego, ale na szczescie ją olał. po jakim czasie wam przeszło?? co to były za baby??

Gość parapparapapapparapa
nie bylam i juz nie bede...bo i po co?..

ja jestem... mój facet był ze swoją byłą 6 lat , za mną jest ponad dwa i wszystko było ok, mało mnie ona obchodziła chociaz co nieco o niej wiedziałam bo mój facet mi wspominał . ona mieszka w innym miescie i tam pracowała a teraz natknelismy sie na nią w miescie gdzie mieszkamy zaczeła tu pracowac i kazdego dnia prawie ja mijamy. Od tego czasu mój facet czesciej porusza jej temat niby w zartach i mam wrazenie ze cos sie w nim obudziło choc on zapewnia mnie ze nic do niej nie czuje.

Gość owiuleńka
wiekszość kobiet jest zazdrosna o byłe. I zastanawiam się czy to nie jest nasz błąd kiedy dajemy naszym facetom satysfakcje,że jesteśmy o nie zazdrosne, chyba trzeba się nastawić co ma być to będzie..

Gość Przedszkooole
nie, nie byłam ani nie jestem