Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Corok Amok

Moi rodzice naruszają moją prywatność i twierdzą, że nie ma nic w tym złego.

Polecane posty

Gość Corok Amok

Ciągle łapie ich na tym, zwłaszcza mame, jak czyta moje smsy, wiadomosci na fejsie, wystarczy ze sie zapomne i wyjde na chwile z pokoju, jakies listy, pamietniki... Mam juz tego dosyc! A jak probuje o tym z nimi porozmawiac to mama mi tlumaczy ze ja ciagle naruszam ich prywatnosc tym ze np. nie moge spac w nocy i chodze po domu, a oni by sie chcieli pokochac... mieszkamy w bloku. No kurde, a poza tym nic nie robie, a spac niemoge zadko. Mam tego dosyc...

Gość UYUHG
a ile masz lat? XD

Gość dzię dobły
to nie trzymaj zadnych pamietnikow, blokuj komputer, komorke tez mozna blokowac.

Gość paniusia z okienusia
hahaha fajny sposób mamusia sobie znalazła. No więc widzisz, dorośli też chcą intymności, więc jeśli spać nie możesz to nie popierniczaj po domu tylko siedź w pokoju :) pogratulować matuli :)

Gość Zdzisiek
autorko masz 12lat? dziecko weź się lepiej za lekcje a nie przed kompem przesiadujesz

Gość Corok Amok
16 mam i w zadny normalny sposob nie mozna z nimi porozmawiac. Po prostu maja gdzies moje zdanie, a siedze w swoim pokoju, jedyne gdzie sie przejde to do wc. No tak, na prawde, czasem sie czuje jakbym mieszkala z 5ciolatkami. Moze to powod ich starszego wieku... 55 i 65.

Gość Corok Amok
A moze zle ujelam, pamietniki, raczej takie dzienniki w ktorych glownie sa moje prywatne opowiadania, poezja, teksty piosenek, co do komorki i internetu to nie jestem w stanie ciagle tego pilnowac, to normalne ze czasem sie zapomne i zostawie bo np. wyjde sobie zalac herbate, patrze a ta juz czmych do pokoju. Od 2 lat sie tak dziwnie zaczeli zachowywać, nie wiem o co chodzi.

Gość drabina-bez-szczebli
wsadz telefon w kieszen i idz zalac z telefonem logiczne... ja robie to z przyzwyczajenia a nikt mi nie czyta