Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona7373734dd

ciąża?

Polecane posty

Gość zmartwiona7373734dd

mam 16,5 lat. dwa tygodnie temu z moim chłopakiem doszło do pewnych rzeczy. nie było jednak pełnego stosunku, jestem nadal dziewicą. działy się jednak inne rzeczy, poprzez które mogło dojść do tego, że sperma mogła znaleźć się w okolicach moich narządów płciowych . i nie wiem już czy to od stresu , ale mam wrażenie jakby powiększyły mi się piersi, były bardziej wrażliwe na dotyk oraz jakbym miała inne sutki. w dodatku mam takie dziwne uczucie w podbrzuszu, nie wiem jak je dokładnie odpisać ale takie uczucie "ciężkości" i sporadycznie mam chwilowe bóle jajników. za 5 dni powinnam dostać okres, choć nie zawsze mam regularny. robić test czy jak? i jakie jest prawdopodobieństwo, ze wpadłam? mi się wydaję niemal zerowe, ale jednak się boje.

Gość Czyński
Jeśli nie uważałaś jak robisz to rób jak uważasz

Gość Zdzisiek
o kurwa lecz się na mózg

Po pierwsze już nie jesteś dziewicą skoro współżyliście w jakiś sposób. A po drugie najpierw się dowiedz czegoś o swoim ciele i seksie a potem się bierz za niego. Bo seks to nie jest zabawa taka jak np gra w siatkówkę.

Gość zmartwiona7373734dd
jeżeli macie tu pisać chamskie teksty lub mówić mi, jak to nie uważalam to nie wypowiadajcie się wcale. bo uważalam, ale chyba nie jestem w stanie skontrolować 100% wszystkiego.

Gość Zdzisiek
trza było słuchać na lekcji biologi jak było o zapłodnieniu

Gość wiebferbv
po pierwsze- co to znaczy, że robiliście różne rzeczy? to znaczy co robiliście? macał cię po cyckach, wkładał ci palce? bo to różnica:P po drugie- gdybyś zaszła w ciążę, to nigdy w życiu nie miałabyś objawów 9 dni po zapłodnieniu! przecież dopiero za 5 dni masz dostać okres, myślisz, że objawy ciąży pojawiają się 5 dni przed okresem, czyli 9 dni po owulacji?:D nie burz się, że ludzie się denerwują na ciebie, bo NIC nie wiesz o biologii, a bierzesz się za seks i macanki a potem płacz i lament, że w ciąży chodzi jedna i druga

zmartwiona7373734dd -> nie rozumiesz że my ci nie zrobimy testu ciążowego przez neta? tym bardziej że jeszcze dorastasz płciowo.

wiebferbv -> a potem jeszcze pomagajcie takiej i ganiajcie za nią bo ona biedna i skrzywdzona jakby ją ktoś zmusił do zajścia w ciąże

Gość wiebferbv
dokładnie nie mam zamiaru jej jechać, bo są od tego inni na tym forum chcę uświadomić, żeby się nie dziwiła myślę, że kobieta nie musi być z marszu biologiem i znawcą medycznym narządów rozrodczych, ale powinna wiedzieć, czym jest owulacja, menstruacja i "czym to grozi", bo inaczej to po prostu ... wstyd... ?

Ja jebie, ile mozna. Tak, jestes w ciazy, oczywiscie strzelam :o Takie tematu powinny zaczac byc banowane. Czy wy kobiety nie mozecie poczekac i zrobic testu, chore.