Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcineczka

co doradzacie ? co myślicie?

Polecane posty

Gość marcineczka

Od półtorej roku jestem w związku udanym, spełnionym, i jak do tej pory wszystko grało..moj ukochany zaprasza mnie na kolacje ..kupuje mi jakąś bizuterie...ale nie chcacy wesząłm na jego czat z faceboka.i zobaczyłam że w terminie w ktorym mowił że jedzie do kolegi na cały dzien umwaiał sie na wyjazd o zgrozo z kolezanka..i nie odbieral telefonów..zobaczyłam że pisał tej dziewczynie że zawróciła mu w głowie...że jest jak narkotyk którego nie ma dosc..powiedziałam mu o tym on na to że to przyjezdna dziewczyna z projektów..że po pijaku to wszystko pisał..że koleżanka jego okropnie wszystko przekreca...ze to wszystko wyrwane z kontekstu..on zapewnia że kocha tylko mnie ..że nie pisze o pożądaniu nikomu chociaz widziałam że napisał to do niej...zapewnia że kocha że wszystko ok..co mam zrobić? moze sie dowartościowuje tym? nie podejrzewam zdrady fizycznej? wogóle sama to nie wiem co mysleć?

Gość marcineczka
ta dziewczyna mieszka na słowacji ..ale on mieszka teraz ze mną..wprowadzil sie..choć jest z innej miejscowości

Gość marcineczka
naprawde dziwne to ..mówi że emocje go poniosly..że ona nic nie znaczy..itd.ciężka sprawa

Gość kolorowa bateryjka
O naiwności! Masz JAWNE dowody ze facet robi cie w konia, ale nie, ty wierzysz co wielki pan i wladca mowi. Czy myslenie az tak boli?

Typowa reakcja facea, ktory kocha swoja dziewczyne, ale nie umie przstac flirtowac na boku.#.Nie badz naiwna.

kazdy kłamie a czasem powie prawde ... nie dojdziesz nigdy bo oni mówi to co im w danej chwili na reke a z prada mijaja sie szerokim łukiem ... wiec wyjdz z załozenia ze kałamia cały czas a bedzie ci łatwiej

Gość a ty jak myslisz?
Myślimy, że jesteś naiwna i facet robi Cię w konia, bo widzi, że może, bo łykniesz wszystko jak pelikan. Doradzamy, żebyś walnęła się w łeb, a potem pogoniła oszusta z mieszkania.

Gość marcineczka
co mam zrobić? mówie co mnie nie pokoi...mam z nim zerwć? może go na dystans..co najgorzej to zawiele sie nie tłumaczył...a raczej mówi żebym sie uspokoiła

i co? pogoni tego na rzecz nastepnego kłamczucha? kłamia wszyscy jak jeden maz kłamie on kłamie reszta facetów...co mysliu ze znajdziesz sobie normalnie po tym???? watpie w to i to zajebiscie szczerze bo nie uswiadczysz teraz normalnego juz facceta takich poprostu kurwa mac juz nie ma... wiec radz sobie sama laska

Gość marcineczka
okropna ta sytuacja cała..od razu na mnie sie złości mówi że psuje atmosfere..ze ciagle o to sie czepiam

Gość a ty jak myslisz?
Jak Ci to pasuje to daj mu buzi i powiedz "misiu możesz iść zdradzać mnie nawet a ja słowa nie powiem, tak cie kocham. Będę udawała, że nic się nie stało i będziemy żyli długo i szczęśliwie."

Gość marcineczka
wygląda na zakochanego wszystko super...gdyby nie czad który pokazuje że mydli oczy do innej..i klamie mnie poprostu dla swietego spokoju

Gość marcineczka
do demoralizacji..ważne ile..jestem dojrzała babką..wszystko było dobrze..a on jest ze mną

Gość kolorowa bateryjka
Zlosci sie bo jest wsciekly ze go zdemaskowalas. Kazdy by byl zly. A zakochanie mozna pieknie udawac. Niejedna sie na to nabrala tudziez praktykowala :P

Ważne,ważne bo piszesz jak ostatnia analfabetka,więc zamiast tu zamulać to kup słownik i nadrób zaleglości bo aż się niedobrze robi :O

Gość jajajajajjajllla
i co z tego ze TERAZ jest z Toba skoro flirtuje z inna? wybacz ale jestes glupia i naiwna. Przyłapalabys go w lozku z inna i tez mowilabys "przeciez jestesmy para, on nic zlego nie zrobil" ?

Gość Kopnięty
Przecież masz jasny dowód czarno na białym. Najwyraźniej facet lubi grać na 2 fronty.

Gość jajajajajjajllla
najgorzej to zawiele sie nie tłumaczył...a raczej mówi żebym sie uspokoiła typowe :D zrobil z Ciebie histeryczke, zamiast się tłumaczyc wolał obrócić kota ogonem i teraz to Ty jestes ta zła, bo mu nie wierzysz, bo on taki idealny, bo on był pijany... pamietaj - słowa pijanych to myśli trzeźwych.

Gość Kopnięty
Dobra, załóżmy że napisał jej to gdy był pijany (w co wątpię) ale przecież wcześniej Cię już oszukiwał. Mówił, że jedzie gdzie indziej. I co? Wtedy też był pijany?

Gość Kopnięty
I jeszcze wtedy nie odbierał Twoich telefonów. Za dużo tego się nazbierało żeby twierdzić, że jest niewinny.

Gość Niemiec88
No wlasnie, ile masz lat skarbie?