Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyytjhgkjhhj

Matka każe mi się ożenić!

Polecane posty

Gość uyytjhgkjhhj

A ja nie wiem jak jej powiedzieć że nigdy nie będzie babcią a ja się nie ożenie Mam 26 jestem prawiczkiem, ale przeciwieństwie do reszty nie robię z tego problemu, a wręcz mi to nawet nie przeszkadza, bo nikt nie musi o tym wiedzieć, a jak muszę przechwalam się jak każdy facet w towarzystwie kumpli. Prawda jest taka że stałem sie tak jak by asexualny, nawet wygląd bardzo atrakcyjnej kobiety nie podnieca mnie sexualnie już, z tąt może nie robię z tego tragedii, chyba uraz do kobiet to sprawił że tak je znienawidziłem, w każdym razie mam prace swoje zainteresowania i tak mi dobrze a widok pieknej kobiety nie robi na mnie żadnego wrażenia Tylko jak powiedzieć o tym matce?

Gość sorry . .
sorry, człowieku ale nie masz co ze sobą robić? idź na piwo, pobiegaj, i nie pisz takich bzdur bo się rzygać chce, jak czytam takie bzdury prawiczek i to tylko w marzeniach :D

Gość uyytjhgkjhhj
ale ja nawet nie mam kutasa.

Gość mir ist kalt !!!!!
Bo każdy facet ma mieć kobietę a nie z mamusią siedzieć, i jej nerwy psuć,matka ma rację że masz się ożenić

Gość Karol l 40
Mam 40lat i dalej mieszkam z mamą

Gość amnestia dkasdji
już jej się pewnie znudziło zamykanie deski od kibla po synu, lub słuchanie nocnych odgłosów spod kołdry latorośli :)