Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzniemogeee

Co byscie zrobili gdyby...

Polecane posty

Gość juzniemogeee

wasz partner nie odzywal sie przez caly dzien mimo ze wczoraj cos przeskrobal? Moj facet sprawil mi wielka przykrosc, przeprosil przez smsa chociaz ma darmowe minuty do mnie, to ja poszlam do niego(bo mialam dosc juz tej sytuacji), powiedzial ze kocha, ze jestem na zawsze,a dzisiaj sie juz nie odezwal;/

Gość sadafasf
wyglada tak jakby mial wyjebane

To ty też nie pisz . Niech pierwszy napisze . Ja robie zawsze ten błąd ze pisze pierwsza gdy sie pokłócimy bo wytrzymac nie moge .... Ale nie kieruj sie tym . Jak by jutro sie nie odzywał to zadzwoń albo cos i zapytaj dlaczego sie nie odzywa po prostu

Gość tak chociaz raz chyba nazwal
a co przeskrobał? I co mu odpowiedziałaś po tym wyznaniu?

Gość juzniemogeee
nie chce tutaj opisywac calej sytuacji. Pomyslcie sobie slowa ktorych nigdy byscie nie chcialy uslyszec od osoby ktora kochacie- ja wlasnie takowe uslyszlam, niby w glupocie i bez myslenia ale jednak. Wiadomo jak zaczal mnie przepraszac i powiedzial ze mnie kocha itd to mu wybaczylam i przytulilam sie do niego, ale mialam nadzieje ze dzisiaj sie chociaz odeziwe, obiecal ze mi to wszystko wynagrodzi...a ma do mnie spacerem tylko 15 minut.

Gość matisati!!!!!!!!!!!
nie pisz, nie dzwon i nie dawaj znaku zycia. niech sie pomartwi. a jak sam sie odezwie to mu nie odpisuj odrazu tylko po jakims czasie, wykrecajac sie ze bylas zajeta. niech zacznie walczyc o Ciebie