Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jedynynienormalny

Coś odkryłem

Polecane posty

Wiecie, tak się dzisiaj nad sobą zastanawiałem, i doszedłem do bolesnego dla mnie wniosku że jestem zjebany, tak po prostu kurewsko spierdolony, i ma to konsekwencje w moim życiu społecznym, nie oczekuję odp na ten post, tak tylko chciałem się wygadać

a najlepsze to jest to że kurwa wiem że coś jest ze mną nie tak, ale dokładnie nie mogę zweryfikować co dokładnie, i tak się yebać z tym muszę od tylu lat

Gość hyhyhyhy098
To co napisane powyżej to fakt, jesteś tak samo zj**any jak większość ludzi ja też... to się nazywa kompleksy, brak pewności siebie.

Gość pinczessa orlandos
no trudno:)

Życie to jednak jest pokurwione, ale tak patrząc na innych nie widzę w większość przypadków tych negatywnych efektów, jak rozmawiam z ludźmi to wydaje mi się że są tacy normalni, ogólnie spoxik

Gość hyhyhyhy098
Masz niskie poczucie własnej wartości, to niedobrze, musisz z tym walczyć bo inaczej będziesz się czuć coraz gorzej, depresje i te sprawy.

miałbym niskie poczucie własnej wartości gdybym wiedział co dokładnie na nie wpływa... a tak nie wiem, po prostu wiem że mam siebie dość ale nie wiem dlaczego i to jest najzabawniejsze