Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WEDFGV

DZIŚ ZAWALIŁ SIĘ MÓJ ŚWIAT

Polecane posty

Gość WEDFGV

DOWIEDZIAŁem sie że moj ojciec (80 lat) ma raka pęcherza moczowego, lekarz poinformował go że ma jeszcze trzy mies. życia, ze guz się powiększa . JAK MAM z tym życ? jest leczony chemią w tabletkach i co jakiś czas bierze jakiś drogi zastrzyk ale czy to wystarcza? jak myślicie lekarz może się mylic co do długości życia?

Gość marcin84wwx
jeśli Cię to pocieszy to mój tata zmarł w wieku 55 lat tez na raka ciesze sie ze mam juz za soba jego cierpienie,Tobie wspolczuje

Gość er43t432r234ri93ur
80 lat ? daj spokoj a Ty ile masz? mój dziadzio zmarł mając 72 na zawał

Gość WEDFGV
ja mam dopiero 16 lat nie wiem jak bede żyć i z czego, moja mama jest już stara (ma 37 lat) raczej nie znajdzie szybko nowego faceta ani pracy, bo nie ma wykształcenia zanadto,co ja teraz zrobie :(

ojciec ma 80, matka 37? a stary to jest ojciec, jesli już, a nei matka dziwne to jakieś może prowo?

Gość fdgfdgdg
moze mozno go wyleczyc? rozumiem ze jest stary juz, ale musisz z nim byc wiecej czasu, tez mam ze 16 lat i nie przedstawiam gdy by nie daj boze moj tata.... wpolczuje i mow mu ze go kochasz bbendzie dobrze

Dostaniesz rente do 25r.zycia... ale powaznie- to swoje juz przezył,80lat.. Najrozsadniej jest poprostu byc i ciezsyc sie kazdym dnie- wiem bo 3razy byłam juz w takiej sytuacji.

Kurva... ojciec ma lat 80 a matka 37? 43 lata różnicy jest między Twoimi rodzicami? Jaja sobie robisz... prawda? Ty sie urodziles jak Twoj tata miał lat 64??????????????

Gość umka
kurva,,zeby z takich rzeczy zartowac....

Gość czerwona malva
twój ojciec i tak ładny wiek osiągnął, jak na mężczyznę, 80 lat jest całkiem niezłym wynikiem. Musisz się pogodzić z myślą, że niedługo odejdzie, może pożyje dłużej niż te 3 miesiące ale i tak umrze za jakiś czas. Mój ojciec zmarł mając 50 lat, jeden dziadek 63 - na raka prostaty a drugi 65 też na raka.

Nie wierze w To, ze Twoja mama mając lat 21 Cię urodziła tzn w to wierze, ale nie wierze ze 21 letnia kobieta związała się z 64 latkiem...Przeciez on by mógł być jej dziadkiem !!! Mój dziadzio ma lat 70 a ja 26...

Gość WEDFGV
a co w tym dziwnego? to kobieta musi być młoda i zdrowa rodząc, tatuś musi być tylko odpowiedzialny, zaradny i stabilny to jest idealny układ, a nie jak kobieta i facet są w tym samym wieku i nie mają pieniedzy

Gość WEDFGV
bo to był jej dziadek :o

Gość kihhjkh
o matko,podszyw a wy sie podniecacie........

Gość konuukcnae
skoro to jej dziadek to po co piszesz że twój ojciec? to chyba Twój pradziadek a nie ojciec

Gość WEDFGV
to podszyw, a ja nie iwem co Was tak dziwi Hugh Hefner jaki stary a ile lasek 17 letnich nawet wokół niego...Mój tatuś był przystojny mając nawet te 64 lata..

Ej... kobieta ma byc zdolna do rodzenia,a tatuś zaradny? Moze w tym wieku pogra z Toba w piłke... przestań sobie żartować i zmień prowo na coś ciekawszego, bo temat ani nie jest śmieszny ani mądry. to tak jak ja bym miała się związać z moim dziadkiem tzn z facetem w wieku dziadzia mojego.... wiesz co?

Gość SZUKAJĄCY DIZEWCZYNY
Mój ojciec zmarł mając 50 lat, jeden dziadek 63 - na raka prostaty a drugi 65 też na raka -- to dopiero patologia dziadek urodził tatę mając 13 lat a drugi 15 :O :O

Gość z warmii i mazur
Prowo szyte grubymi nićmi, a wy łykacie je jak pelikany.

Dziwi dziwi bo 21 letnia kobieta i 64 letni mężczyzna... On miał 43 lata jak rodziła się jego żona.... no żesz, w pale mnie się to nie miesci :/

No jeszcze tego brakuje ze dziadek rodził tate no nie wytrzymam. Ale moze ktos nalozy nieco inny temat do posmiania bo z chorób nie ma sie co smiac.

Gość WEDFGV
BŁAGAM NIE RÓBCIE SOBIE ŻARTÓW, to podszywacz pisał o wtym młodym wieku matki. BARDZO PROSZE TE osoby które piszą tu że miały chorego w rodzinie na raka prostaty bądz tez pęcherza by opisały mi coś wię =cej, jak przebiegała choroba, czy lekarz się mylił co do długości życia?

Gość WEDFGV
to nie ja sie śmieje tylko wy, czy to jest istotne ile ma lat? co za róznica zczy ja mam 16 czy 50 ...ważne że tatuś ma 80 i grozi mu śmierć :(

Gość WEDFGV
ma częste krwotoki, skrzepy. zżołkł na twarzy,schudł. i ostatnio lekarz mu powiedział że guz się powiększa .

Chciałabym nawet o tym porozmawiać, bo mam ten sam problem, ale ten temat jest zgnojony przez podszywy:o Załóż nowy pod czarnym nickiem, dajlink, jutro porozmawiamy, bo mam identyczny problem z Mamą:(

WEDFGV ma częste krwotoki, skrzepy. zżołkł na twarzy,schudł. i ostatnio lekarz mu powiedział że guz się powiększa . jezeli guz sie powieksza, a lekarze daja max 3 mce to NIKT nie bedzie stosował agresywnego leczenia w postaci chemii!!! PROWO gówniarzu, czas spac, jutro szkoła