Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PORAZKAPORAZKAAAAA

mam mięśniaki -pomocy

Polecane posty

Gość PORAZKAPORAZKAAAAA

porazka, sluchajcie.. mam 25 lat. sexu nie uprawialam od lat 6. wczesniej tylko 3 razy . 3 pierwsze razy.. potem zachorowalam na depresje i nie mialam ochoty na sex ani zreszta nikt na sex z takim czlowiekiem ktory zycje jedna noga na drugim swiecie tez nie mial zbytnio ochoty. jakos powoli zaczynam wychodzic z tego. myslalam ze moze poznam kogos, wreszcie po latach cierpienia jakos sie ogarne i zaczne korzystac zzycia.. ale okazalo sie ze moj organizm sie zbuntowal.. od 2 miesiecy mialam wlasciwie ciagly okres z kilkudniowymi przerwami, poszlam do gina, okazalo sie ze mam miesniaki.. i one powoduja to krwawienie. gin mi powiedzial ze nie musze operowac bo wlasciwie to niczemu nie przeszkadzaja, ale ja nie moge tak ciagle kurwa miec okresu.. ledwo co wyszlam z dolka a znow w niego wpadam... przeciez to jakis cholerny pech. tak sie zyc nie da..

Gość PORAZKAPORAZKAAAAA
nie sprawiedliwe to jest to ze nawet nie puszczalam sie, zylam jak zakonnica, a mam problem jak baby co sie wogole nie szanuja i dupe kazdemu za tanie wino dadzą.. szkoda ze jeszcze choroby wenerycznej nie podlapalam z powietrza.. : (((((((((((((((((((((((((

Gość dobły więczuł
musisz iść na opełacjeł koniecznieł!

Gość dobły więczuł
jaki problem jak baby co daja kazdemu :O akurat miesniaki nie maja nic wspolnego z seksem 😴

Gość PORAZKAPORAZKAAAAA
no to skad sie wziely!!!!!!! : ((((( ani nie bralam tabletek anty i przestrzegam higieny i co?? i po co..

Problem zdrwotny jak kazdy inny- ja mam 22l i 3 operacje w zyciorysie. Idz na operacjie, i wracaj szybko do zdrowia;)

Gość PORAZKAPORAZKAAAAA
i jak ta operacja bedzie wygladac??? ile sie siedzi w szpitalu i wraca do zdrowia?? ja nie mam czasu na takie pierdoly : (((

Gość bulbaaa
Pojawiły sie bo chciały ja ide na polipy szyjki macicy bo zamykaja wejście do macicy tez pytanie skąd się wzieły.?

No to albo tu płaczesz,że masz mięśniaki,albo uważasz,ze to pierdoły:O Moze się zdecyduj:O

Gość PORAZKAPORAZKAAAAA
no chybaze tak.. a ten moj durny gin stwierdzil ze to nie szkodzi ze sa krwawienia to jakis durny czy cos, przeciez zaraz jeszcze anemie dostane. chyba musze isc do innego...