Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamprawiewyjebane

Studniówka

Polecane posty

Gość mamprawiewyjebane

witam wszystkich :) Zostałam zaproszona na studniówkę jako osoba towarzysząca (jestem młodsza niż powinnam :p) i mam kilka pytań do dziewczyn, które mają swoją studniówkę za sobą. Po pierwsze, skąd się nauczyć poloneza? Bo chyba niestety będę musiała zatańczyć. Po drugie, czy nie będzie jakiegoś problemu z toastem? Nie będę wtedy pełnoletnia, więc mam co do tego obawy. Po trzecie, nie mam pojęcia jaką kupić sukienkę. Mam dość specyficzny styl (lubię koronki itp, trochę taki gotyk), jestem wysoka (181cm) i dość szczupła, ale bez przesady (65kg). Macie może jakieś propozycje? :) Po czwarte, co jeszcze powinnam wiedzieć?

Gość niwaa
a więc jeśli chodzi o poloneza to będziesz miała próby w szkole partnera a potem jeszcze w lokalu wiec spokojnie, dowodu raczej nie beda sprawdzac wiec tez sie nie boj, a jesli chodzi o sukienke to kup taka w jakiej bedziesz sie najlepiej czula bo to jest najwaznijsze

Gość niwaa
powinnas jeszce wiedziec , zeby wziac na zmiane plaskie buty bo calej niocy na obcasach nie przetanczysz:D

Gość srul nasrallah
Przyłączam się do pytania :) A, i skąd nauczyć się tańczyć? Bo zupełnie nie umiem :(