Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6m6m5m

matka dziwi sie czemu nie chce miec dzieci

Polecane posty

Gość 6m6m5m

bo juz mam 25 lat bo juz czas bo kiedy? i dlaczego wcale a jak mowieze mnie niestac, ze nie mam pracy ona twierdzi ze jakos to bedzie:D a moj mezcyzzna tez nie chce ona miala za to 4 a ja zylam przez 20 lat w takiej biedzie ze wcale nie chce miec dzieci z wygodnictwa

Gość 6m6m5m
irytuje mnie jej gadanie czuje presje

Gość 6m6m5m
taaa sama biedna jak mysz wciaz widocznie kocha biede, brak jedzenia, brak wakacji ktore mialam raz w ciagu 20 lat!!! i moze jej wnukom tez sie taki los nalezy:o a co tam

Gość 6m6m5m
ma ale jedna pensja to wiesz...

To było do przewidzenia, że nieatrakcyjny zawsze szczery pojawi się w takim topiku :) Nie uciekaj, zrobię tylko popcorn :)

Autorko a czemu ty nie pracujesz? Nie czujesz się sama ze sobą żle, że facet musi cię utrzymywać? Ja czułabym sie w takiej sytuacji niekomfortowo... Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której facet ,mnie utrzymuję.. Masakra..

tak, widzialem jak na ciebie nie dziala w koncu tylko mnie przepraszalas, pozniej zawodzilas, ze zostalas upokorzona a teraz sie usmiechasz, znasz inne slowo niz kretynka na taka postawe?

znam - kobieta zmienną jest. Poza tym spójrz na to inaczej - przeprosiłam bo dałam się wkręcić i wrzucałam na ciebie, choć tego robić nie powinnam, a bynajmniej nie w taki sposób. Pózniej, stwierdziłam fakt, upokorzyłes mnie bo przesłałeś treśc maila, którego do ciebie wysłałam. Teraz minęło kilka dni, złośc mi przeszła, więc się do ciebie uśmiecham :P Poza tym, mam dzisiaj dobry dzień, więc korzystaj z tego. Dzisiaj sa moje urodziny :D

Gość ***sabina***
A co jest złego w tym że facet ją utrzymuje? Mnie też mój utrzymuje a ja zajmuje sie dzieckiem. W domu jest porządek poprane poprasowane i zawsze rarytasy w kuchni-ale żeby to wszystko istniało musze w to włożyć wiele godzin pracy-kiedy pracowałam zawodowo też nie robiłam tego 8godzin dziennie tylko zapieprzałam po 16 na dobę-jeśli chodzi o pieniądze to jest jedno wielkie gówno bo uczciwą praca można się tylko w życiu garba dorobić. Ja miałam kilkadziesiąt tysięcy zaoszczędzone,a dzis nic już prawie nie zostało,a próbowałam inwestowac we wszystko w przeróżńe biznesy,inwetycje finansowe itd. Dziecka tez nie chciałam-taki był mój egoizm Los mnie jednak obdarzył pociechą-musiałam się całowicie zmienić i przewartościować wszystko w swoim życiu ku wielkiemu zadowoleniu mojej matki która równiez cierpiała z powodu mojego braku zainteresowania dziećmi. Mając dziecko trzeba sie tak bardzo zmotywowac że nie ma dnia żebym nie myślała co jeszcze i jak mogę to zrobić żeby żyło nam sie lepiej,bo do pensji męża staram sie dorabiac jednak przy dziecku są to tylko dorywcze zajęcia.

Gość ***sabina***
zawsze szczery mógłbyś wyłączyć sie z tej dyskusji? Jakoś tu nie pasujesz.

pasuje bardziej niz ty, ktora w temacie "nie chce miec dzieci" pisze, ze masz dziecko i facet cie utrzymuje dotarlo to do twojego pustego sam nie wiem czego?

Gość ***sabina***
zawsze szczery Pusty to jesteś ty! Pier..lisz tu taki farmazony a czepiasz się mnie??? Spier..j i nie czytaj moich wpisów bo nie potrzebuje żeby taka zasra..a menda bez mózgu jak ty zastanawiała sie co ja miałam na myśli..kur a to nie twój poziom cielaku za cienki jesteś!!!