Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość londonianka

kobieciarz z Londynu-kobiety uwazajcie. To po to by was ostrzec.

Polecane posty

Gość londonianka

UWAZAJCIE NA KOBIECIARZA RADKA J Z LONDYNU- TO PROFESJONALISTA I POD PRZYKRYWKA ZRANIONEGO MEZCZYZNY WYKORZYSTUJE KOBIETY TYLKO NA SEKS. OCZYWISCIE JEST MILY CZARUJACY, ROMANTYCZNY,UCZUCIOWY ALE TYLKO NA TE NOC KTORA Z TOBA ZAPLANUJE. NIEMALZE NA KAZDY WIECZOR ZAPLANUJE SOBIE INNA I KOCHA SIE BEZ GUMKI, BO OCZYWISCIE ZGRYWA NIEWINNEGO UCZUCIOWEGO ZRANIONEGO PRZEZ KOBIETY MEZCZYZNE KTORY OD OSTATNIEGO ZWIAZKU SIE NIE KOCHAL. A W JEGO ZYCIU LICZY SIE TYLKO JACK DANIELS I SEKS. JESLI KTOS NATKNAL SIE NA NIEGO NIECH DA ZNAC. POWIEM DUZO WIECEJ.

Gość londonianka
I jeszcze dodam ze wlasnie wstawil ogloszenie w Coolturze zeby czyhac na swoje nastepne ofiary w dziale randka w ciemno. na prawde zalosne. trzeba na niego uwazac bo jest na 100% wiarygodny. I uczuciowy, mily. udaje zranionego przez kobiety a sam sie nimi bawi. jesli kogos znacie z Londynu lub podpowiecie mi jak ostrzec inne dziewczyny to na prawde uratujecie im zycie. Ja zbyt wiele czasu zmarnowalam przez niego. mam nadzieje tylko ze nie roznosi chorob. Ze takie potwory istnieja to nie wiedzialam, To przechodzi ludzkie pojecie. bede tu zagladac w razie czego. Pozdrawiam

Gość olivia dunhammm
ten 34-latek niby? Mscisz sie?

Gość londonianka
jaki 34 latek? Nie 38 latek. on nim akurat wiem, nie wypowiadam sie o innych. nie mszcze sie. chce ostrzec inne bo to przerasta wyobrazenie, a one zrobia co beda uwazac. oczywiscie jelsi chca byc wykorzystane to nie posluchaja, a jak beda madre i inteligentne to skrupulatnie wykorzystaja te informacje. Tyle

sorki londonianka, ale z tego co piszesz, wynika ze poszlas sie bzykac bez gumy na pierwszej randce z malo ci znanym albo nieznanym wcale kolesiem, ktory nawkladal ci kitow a ty to kupilas od razu.....Wiekszosc ludzi ma jednak jakis instynk samozachowaczy, i niezaleznie od sprzedanych im historii, nie leza do wyra i to bez zabezpieczenia z obcym typem, no chyba ze tez nie planuja znajomosci dluzszej niz na jedna noc, ale takie nie maja pozniej pretensji, bo nie zalezy im na kontynuowaniu znajomosci. No ale jak laska robi to co ty, z nadzieja ze wlasnie zaczal sie nowy rozdzial w jej zyciu, to tylko pozalowac za glupote.

Gość londonianka
dobrze wiedziec ze jest tez jakis mietek z Liverpool ;)) Generalnie dziewczyny to moze byc fajny topik zeby ostrzegac dziewczyny. Dlaczego mamy byc wykorzystywane w taki perfidny sposob. !!!!

Gość hhu45
daj fote albo nic polak czy ciapol?

Gość olivia dunhammm
ale na coolturze nie ma ogloszenia 38-latka. Poza tym sorry bzykalas sie bez zabezpieczenia to juz twoja glupota a nie jego wina.

Gość londonianka
wlasnie ze chodzi o to ze nie. Znalam go dlugo zanim sie przespalam. On poswieci czas, jak powiedzialam bedzie cudowny, romantyczny, wspanialy, bedzie cie nosic na rekach. Ale nie tylko ciebie. Moj instynkt mi mowil ze moze miec kobiete i mialam co do tego watpliwosci. jak sie okazuje nie jedna. kazdej robi zdjecia a potem sie chwali kolegom, i zgrywa wazniaka ze zernal ta w taki a tamta w inny sposob. YTraktuje kobiety jak przedmioty, ale one o tym nie wiedza. Jak sie o tym dowiedzialam sama nie moglam uwierzyc. Ale to niestety prawda.

Gość londonianka
przeciez powiedzialam ze polak.

Gość olivia dunhammm
a moze poprostu nie przypadlas mu do gustu??

Gość londonianka
przeciez powiedzialam ze sobie ustawia rozne kobiety na dany dzien tygodnia, jak mu pasuje i jak ma ochote. Oczywiscie ze mu przypadlam. takie co mu nie przypadna do gustu nigdy juz od niego nie uslysza, chyba ze bedzie bardzo bardzo zdesperowany bo akurat zadna inna nie bedzie mogla.

Gość olivia dunhammm
ok, to niby ktore ogloszenie jest jego? Z dzisiaj sa 2, jedno 33- drugie 34 latka. Gdzie ten 38-latek? Chyba jednak mu nie przypadlas skoro i tak cie zostawil.

Damascenka nie zachowuj się jak stokrota. Wrzuć na luz. Jeśli zs cię wkur** to go zwyczajnie olej :) Po co go prowoujesz? Mówiłyście o mnie, a same lepiej się nie zachowujecie.. No comment...

Gość przebijam 65 j
ja was oswiece. najgorszy jest empatyczny z kafeterii powaga

Gość olivia dunhammm
coz chyba nie otrzymam odpowiedzi

Gość przebijam 65 j
:) nie ma sobie równych.

Gość olivia dunhammm
zawsze szczery wlasnie ogladam:D

Gość przebijam 65 j
ja ogladam tvn turbo