Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Little_A

owulacja trzeciego dnia wysokich temperatur?

Polecane posty

Gość Little_A

Witam dziewczyny. Wraz z mężem staramy się o dziecko od ponad pół roku, niestety bezowocnie. W tym cyklu, trzeciego dnia po skoku temperatury, pojawil mi się śluz zabarwiony odrobiną krwi. Było go niewiele na papierze przy porannej toalecie i później trochę na wkładce. Czy to jest możliwe, że to było plamienie okołoowulacyjne? czy możliwe, że owulacja wystąpiła dopiero 3go dnia wysokich temperatur? Dodam, że nigdy wcześniej nie miałam żadnego plamienia w okolicach skoku.

Gość Little_A
nikt mi nie pomoże?

Gość Cudowna, przykładna żonka
A jak wyglądał cały cykl temperatur ?

Gość Little_A
ogólnie to niestety mam problem z moimi cyklami bo są długie i nieregularne, od 31 do nawet 47 dni ale częściej niestety mam te długie... to są temperatury ze środka cyklu: dzien 17 - 36,4 18 - 36,4 19 - 36,3 20 - 36,1 21 - 36,2 22- 36,3 23 - 36,2 śluz 24 - 36,2 śluz 25 - 36,2 śluz 26 - 36,7 27 - 36,6 28 - 36,6 śluz z niewielką ilością krwi 29 - 36,8 30 - 36,8 trochę brudnego śluzu 31 - 36,55 temperatura niestety już spada chociaż do tej pory spadała dopiero ok 9 - 10 dnia wyższych temperatur. W mojej opini kolejne fiasko...