Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edzio212

Szukam bajki sprzed lat ;)

Polecane posty

Gość edzio212

Baja jest chyba produkcji z lat 90-tych lub jeszcze wczesniej. Juz dobrze nie pamietam fabuly ale byla ona o takich jakby zmutowanych/przeksztalcajacych sie samochodach. Byly dobre i zle auta. Chyba Ci dobrzy mieli przyjaciela czlowieka. Akcja dziala sie prawdopodobnie na ziemi ale nie jestem pewien. U znajomego dawno temu ogladalem na vhs ;) z gory dziekuje za pomoc :)

Gość dobły więczuł
transformers? :D

Gość trance4man
transformers bankowo-wersja animowana. :classic_cool:

Gość automutant
"zmutowane auta"?Ciekawe.Ciekawe.:classic_cool:

Gość edzio212
Nie nie zadne transformers ;) auta mialy tak jakby czesci mechaniczne kola,maski ale i czesci jakby -organiczne- ciezko chyba bedzie z odpowiedzia ale bardzo mi zalezy :)

Gość Cyborg Dreamer
HCO-half cybernetic organism. To było chyba monster mind-akcja toczyła się w przestrzeni kosmicznej a ludzie pomagali "tym dobrym". Ich przeciwnicy też stanowili takie pół automatyczne monstra:classic_cool:

Gość edzio212
Nom... Blisko blisko coraz bliżej!

Gość edzio212
Hej ludzie no pomyślcie co to mogło być... Bardzo bym chciał jeszcze wieczorkiem pod to zjechać:):)

Gość edzio212
Tak idealnie to Monster Mind :D Super i dzieki wielkie :D

Gość Cyborg Dreamer
Do autora topiku wpisz na YT "Jayce and the Wheeled Warriors" I sprawdź czy to o ten serial Ci nie chodzi!:classic_cool:

Gość Cyborg Dreamer
W animowanym serialu francusko amerykańskim pt "Jayce and the Wheeled Warriors"(nie znam wersji polskiej tytułu)jako przeciwnicy Dobrych byli określani jako Monsters Mind-walka była w kosmosie. Serial w angielskim dawno temu leciał na telewizji Sky.:classic_cool: I to jest chyba to!

Gość Cyborg Dreamer
To właśnie o to chodzi!:classic_cool: Edzio-jeśli Ci się udało to wyśledzić to się ciesze

Gość edzio212
Tak to wlasnie ten serial :) dzieki Cyborg Dreamer, teraz tylko skad to dostac badz gdzie to obejrzec hmm...

Gość Cyborg Dreamer
heh oto jest pytanie.Bywa że czasem na jakichś portalach wrzucają pojedyncze odcinki tylko że wtędy możemy nieuzyskać naszej wersji językowej. Ja kiedyś oglądałem po angielsku:D Sprawdź na You Tube. Pozatym to nie wiem. Może jakiś download tylko pozostaje.(?(

Gość edzio212
Jak dla mnie to nawet po chinsku moze byc ;) heh

Gość Fantastic toster
A pamiętacie naprawdę sprzed wielu lat ten serial animowany pt Załoga G ?("załoga dżi") Full wypas. Najbardziej fascynował mnie ten czarny charakter walczący z tymi wojownikami(dowodził jakimiś siłami przeciw nim) kosmosie-Zolltar(ps wiecie że na końcu okazało się iż jest kobietą? Powinni ten obraz odświeżyć bo odpowiada wymogom "politycznej poprawnosci":classic_cool:

Gość edzio212
Tak wiec wszystko wyjasnione a wiec moj temat zakonczony. Dziekuje za zainteresowanie i pomoc :) Narqa