Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejjjjjjjjjjj

Na kogo oddacie głos?

Polecane posty

Gość hejjjjjjjjjjj

..

Gość lkkjjhhggf
a ty, po uj pytasz

Gość gjdpoi
jeśli ci chodzi o wpisy w stylu oddam głos na Pis to marnie to widze ponieważ to specyficzny elektorat im bliżej wyborów tym bardziej zmęczony z powodu zajadłości wszystkich przeciwników(śmiesznych w większości,bo rozumiem ludzi telewizji,żony miliarderów itp.ale mieszkańców 45metrowych klitek w blokach już niestety nie rozumiem) natomiast wierny jet to elektorat i niewzruszony.

Kaczynowi puszczaja nerwy i wychodzi tzw szydlo z worka .... dla mnie to objaw desperacji w obliczu niedalekiej kleski :D ale odemnie dostanie glos ten....antyniemiec , antyrosjanin........ antypolak :D :P co mi tam od jednego glosu swiat sie nie zawali :-)

Gość świat nie
polska tak. ale chuuj z tym poyebnym krajem i pojebanymi podłymi ludzikami

Gość kwartnik
ale dlaczego nkt do tej pory nie zapytał kto Jarkowi tę książkę napisał skoro teraz Jarek musi się tłumaczyć za autora książki ?

Gość lkkjjhhggf
bum, zapoznaj sie z czasami od 90 roku, ale nie bo po co cały czas głosuje za złodziejaszkami jak i moi koledzy cpuny i rodzice przekrety

sorrki nie wladam tym jezykiem az tak dobrze aby zrozumiec co chciales mi przekazac ....... ale .... z tym glosem na Kaczynskiego to zart, wstydzilbym sie za siebie i za niego ....nie potrafilbym spojzec zagnemu obcokrajowcowi w twarz i w lustro tez nie taki juz jestem wstydzilem sie za walese jak objasnial niemcom co maja robic zeby bylo dobrze wstydzilem sie za lecha i napewno bede sie wstydzil za postepowanie i teksty jarka ...wole jakajacego sie tuska czy pijanego kwasnego oni przynajmniej wiedza jak sie zachowac i nie piechdola od rzeczy i bez sensu .

Gość polak potrafi
na palikota. i co ?

Gość tez wole bardziej
Palikota z wibratorem niz Schetyne bez jaj

Gość Adalena
Nie ma zbytnio na kogo, PO i PIS odpada. Palikot to za duży świr jak dla mnie, poza tym nie widzę polskich kierowców, młodzieży itp. po legalizacji zioła. Jedyne co mi się u niego podoba to opodatkowanie kościoła. Raczej zagłosuję na SLD.

Gość polak potrafi
palikot niczego nie zalegalizuje bo dostanie może z 10% miejsc a reszta mu nie pozwoli nic większego zmienić. ale może mam nadzieję wprowadzi zdrowy ferment do naszej zabetonowanej sceny politycznej.