Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qcita

Alergicy łączmy się

Polecane posty

Gość qcita

czy jest ktoś taki na tym forum?

Gość dobły więczuł
🖐️

Gość uczukona,,,
mam alergię na glupote-moge sie przyłączyc?

Gość qcita
Na co jesteście uczuleni i czy wiecie że alergie można wyleczyć w przeciągu tygodnia dwóch?

moznaby zalozyc partie alergikow ....gdyby kazdy z uczulonych na nas zaglosowal rzadzilibysmy tym burdello :D

Gość dobły więczuł
jak mozna wyleczyc w 2 tygodnie?

Gość qcita
Pijąc olej doktor budwig-kurde czujecie to??? To szok jest i nie będzie akcji marketingowej tego produktu. Kwas omega 3 a właściwie ich brak ot cała tajemnica naszych cywilizacyjnych chorób z alergia na czele...

Gość dobły więczuł
qcita nie takie bajki przerabiałam. tylko akupunktury nie stosowałam 😴

Gość qcita
dobły więczuł Nie gadaj! Na co jesteś uczulony i co przerabiałeś napisz mi koniecznie szczegóły...

Gość dobły więczuł
leki, odczulania takie srakie i owakie. mam wszlekie rodzaje alergii na rozne rzeczy - wziewna, pokarmowa, kontaktowa (chociaz ta w najmniejszym stopniu). pokarmowki nie wyleczysz, chocbys stanela na glowie i uszami tupala.

Gość kwasy omega 3
sa przereklamowane :O

Gość qcita
ha ha a więc nie piłaś oleju doktor budwig! A to sie ciesz bo on czyni cuda jeśli o wszystkie alergie świata chodzi Idziesz do apteki i pytasz o olej doktor budwig ale zaznaczasz że chodzi ci o ten który ma bardzo krótką datę przydatności i należy go trzymać w lodówce(nie każda apteka go ma i sprowadza on musi być przechowywany w chłodniach inaczej się utlenia i staje bezuzyteczny) Jestem w szoku co ten naturalny produkt potrafi,bo to nie jest żaden lek czy suplement diety. Można poczytać o tej niemieckiej naukowiec dr.Budwig i o tym oleju w necie dużo. Ja wypróbowałam i ktoś z mojej rodziny kto miał pokarmówkę ale nie tylko i to taka naprawde beznadziejną(beznadziejny przypadek,wysypki,krostki,bąble,rany na skórze) już jej nie ma i ja też cholera nie mogę w to uwierzyć.

Gość qcita
Kwasy omega 3 nic nie dają żarłam je przez rok i nie wiele sia zmieniło w kwesti moje alergii no może zelżała troszkę ale za rok znowu byla. A tutaj na rzeczy od których ręce robiły mi sie jak balony puchły swędziały io irobiły mi sie rany po dwóch tygodniach picia dwóch łyżek dziennie nic mi sie nie dzieje w zetknięciu z tak silnym alergenem! Wiem że w mojej rodzinie były gorsze przypadki i tez sie wyleczyły ale co innego słyszec o kimś a wyleczyć sie samemu!

Gość wszystkowiedząca.,
Tak, to prawda ten olej póki co nie podrabiany i daje rade!

Ja bylam alergikiem, ale od paru lat nic nie mam. Jeździłam na odczulanie przez trzy lata. :) A wcześniej czekolada, konserwanty, kakao, ketchup i inne smakołyki nie były mi wskazane :)