Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Włoszzkaaabez

koszmar u młodych z Cv

Polecane posty

Gość Włoszzkaaabez

Dobry wieczór :) Słuchajcie Razem ze znajomymi prowadzimy sieć sklepów z odzieżą. Z racji tego ,że otwieramy coraz więcej nowych punktów, poproszono mnie abym na internecie oraz w gazetach dała ogłoszenie ,że przyjmiemy do pracy "sprzedawców". Od 2 dni widnieje ogłoszenie w internecie jak i w lokalnych gazetach. Dostałam na pocztę multum Cv bez listu motywacyjnego gdzie z góry o niego prosiłam. Cv przekracza 2 strony mimo ,że nie widnieje na nim żadne doświadczenie jest kolorowe mało czytelne. Czcionka jest większa, mniejsza... zdjęcie jest po środku. Po prostu jestem w szkoku ,że ktoś kto po liceum, studiuje nie potrafi obsługiwać się officem ....

Gość dobły więczuł
nie dziwi mnie to co piszesz :D

Gość polak potrafi
jakie ogłoszenia takie cv

Gość fdgdsfgfd
Oo to sprzedawca musi miec doswiadczenie? Smieszna jestes, moze jeszcze ma byc po studiach na kierunku "ciuchologia- marketing dla kasjerek i podetrzyjdupek sklepowych"

Gość Looooool
Omg, a czego ty dziewucho chcesz, pewnie szukasz nastolat i studentek, ludzie maja wieksze ambicje w zyciu niz sprzedaz ciuchow, wiec nie maja doswiadczenie, doswiadczenie do sklepu z ciuchami jpd hahahahaha w dupie ci sie poprzewracalo

Gość dobły więczuł
a ty czytasz ze zrozumieniem? doswiadczenie zawodowe powinno sie znalezc w kazdym CV

Gość Adalena
Wiesz autorko, pewnie nie przykładają jakieś ogromnej wagi wysyłajać CV do sklepu, ale oczywiście masz rację, to powinno jakoś wyglądać. Moje jest całkiem spoko ;) A co do doświadczenia to sie zgadzam z poprzednikami. Pytanie do goscia powyzej: jak ktoś nie ma doświadczenia to ma zostawić pustą rubrykę :p Chyba lepiej już nie wpisywać i tyle.

Gość Ale to straszne
tez chce miec takie problemy!!!

Gość polak potrafi
wbrew pozorom to jest straszne gdy dostajesz 400 cv z których 380 jest bez sensu. dziwię ci się autorko że mając "sieć sklepów" chce ci się i masz czas na przesiew zamiast zlecić do agencji co do jakości cv niech pracodawcy też uderzą się w piersi. złe ogłoszenie ściąga złe cv.