Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość volga_jasnowidzaaa

zostałam bez pracy..jestem załamana

Polecane posty

Gość volga_jasnowidzaaa

czuje sie bardzo oszukana, bo sie nie raz pytałam o przedłuzanie umowy(3 miesieczny okres próbny) i słyszałam: prosze sie nie martwic bedzie dobrze jeszcze duzo czasu:( a tu mi dzis mówia ze jutro mam juz nie przychodzic...a na pytanie jaka przyczyna:...usłyszałam no cóż ja pani moge powiedzieć no w zasadzie nic nie powiem:O pomijajac ze odeszłam z dwoch innych prac zeby tu pracować, a tam miałabym prace na najblizsze lata i przy odchodzeniu chcieli mi dac podwyzke , ale postanowiłam postawic wszystko na jedna karte i i poszłam do tej pracy,gdzie obiecywali złote góry etc

Gość djfhui
chytry dwa razy traci....

Gość volga_jasnowidzaaa
powiem tak o prace w zawodzie starałam sie i szukałam rok znalazłam jedna i zrezygnowałam dla tej, bo moglam sie nauczyc czegos nowego, wiecej zarabiałam i pomyslałam ryzyk fizyk, szef zreszta obiecywał zlote góry, dodam ze było moim marzeniem tam pracować:O i bardzo chciałam pracowac własnie w tym miejscu..no wiec wyszło jak wyszło:O

Gość volga_jasnowidzaaa
ale mnie pocieszyliscie:O

Gość łapacz kafeteryjnych troli
volga-wspólczuję :( Jest szansa bys wróciła do poprzedniej pracy?

Gość volga_jasnowidzaaa
szczerze to głupio by mi było tam wracac bo odeszłam stąd bedac na 3 miesiecznym okresie próbnym wiec wiecie:O poza tym wolałabym i moze coś innego zostałam w czarnej dupie:O w czerwcu miałam 2 prace w których mnie doceniali a tu taka lipa teraz bez kasy, bez pracy...a prace w zawodzie znajde pewnie za najblizsze pół roku chyba ze do wawy pojade szukac:

Gość volga_jasnowidzaaa
:(