Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania*19

Mam 19 lat i jeszcze nie mam narzeczonego :(

Polecane posty

Gość Ania*19

Moja babcia już w tym wieku miała męża, moja mama jak miała 20, a ja nawet nie mam jeszcze narzeczonego.

Gość izzza33
ja byłabym szczęsliwa gdybym miała 19 lat i nie miała narzeczonego

Gość donaldu tusku odejdź
Największy i najbardziej opiniotwórczy tygodnik ekonomiczny na świecie „The Economist" masakruje rząd Tuska za polityczną bierność, brak reform i koncentrowanie uwagi na błahych sprawach. Jego eksperci twierdzą "Pod różową fasadą budynek pęka". Według tygodnika rząd tak naprawdę zaniedbuje polską gospodarkę. Tusk chwali się, że Polska to zielona wyspa na czerwonym morzu recesji. Tymczasem, jak wyliczają eksperci, od czasu kiedy ekipa PO przejęła władzę, deficyt finansów publicznych zwiększył się czterokrotnie, a dług publiczny niebezpiecznie zbliża się do 55 proc. PKB (przekroczenia 60 proc. zabrania konstytucja). Powinno to działać jak alarmujące dzwonki ostrzegające przed poważnym gospodarczym kryzysem.

Gość 83713496383
dsfg coś tam. Choyowey muzyki słuchasz. Buahahahaha

o matko strach się bać :D dziewczyno jesteś w najlepszym wieku na wybawienie się za wszystkie czasy!! po cholerę spieszysz się do tego?? narzeczony?? tak śpieszno Ci do tego?? baw się, korzystaj z życia póki nie masz obowiązków "dorosłych". p.s. kiedyś były inne czasy :)

Gość izzza33
ja bym chciała tak jak ty mieć 19 lat być wolna to lepsze niz dostać 2 miliony zł wybrałabym to pierwsze życie , wolnośc ale ludzie maja nasrane we łbie śpieszno jej do garów, prania skarpetek, mycia kibla po sraniu faceta , pieluchy , dzidzia, wstawanie w nocy jesuuu

Gość Ania*19
Z Was to egoistki. Nie marzycie o mężu i dzieciaczkach? Co może być lepszego niz wspaniala rodzinka.

Gość gfhfg
ania, moja rodzice mieli rodzine w 23 lata, a moja siostra w 26 wlasnie maja piekne corke, ale sluchaj , 19 lat trzeba szalec a nie dzieci miec, nie myslisz? z reszta twoja sprawa, powodzenia ; d

Gość Ania*19
Może chodzi o to że zawsze, ilekroć ktoś mnie pocałuje, mimowolnie oddaję kał :(

a kto Ci broni marzyć ?? marzyć sobie możesz ale po co się spieszyć?? jak wszystko pójdzie po Twojej myśli za 2 lata założysz nowy temat\ " mam mężą i dziecko a czuję ze coś w życiu straciłam"

Gość Ania*19
16 to jeszcze niedużo, ale patrz czy jakiś sympatyczny mężczyzna na Ciebie nie patrzy. Może zostać Twoim męzem. A czego mialabym żalować? Bez sens.

Gość gfhfg
hahahhaa, XD jakos w 16 lat nie chce szukac meza : d chlopaka owszem, ale meza? XDDDDDDD a jak chcesz tak meza to znajdz w kawiarence w miescie chyba pelno XD