Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwmuwmuwmuwmuwm

Jest to ktoś kto studiuje na UWM ??? mam pytanie!

Polecane posty

Gość uwmuwmuwmuwmuwm

jestem studentka zaoczna, stad pewnie moje niedoinformowanie, bo nie mam kogo zapytać :-) Jak wejśc do systemu USOS? Skąd mam wziąć login? Czy tam, w USOSie dowiem sie, czy narosły mi odsetki od czesnego? Bo do 5 X miałam termin i wtedy tez rano zapłaciłam, nie wiem, czy zdazyły mi urosnąć jakies odsetki, jak to sprawdzić? Dzieki!!!

Gość uwmuwmuwmuwmuwm
jakto takie same, czyli jakie? tez PESEL?

jak logujesz sie na swoje konto, wpisujesz pesel i halso to samo masz na usosie takie same haslo :) u nas to wyglada tak ze loguje sie na usos, pozniej wybieram zakladke DLA STUDENTOW pozniej MOJE STUDIA PŁATNOSCI i po lewej strnie widzisz naleznosci nierozliczone, pod spodem naleznosci rozliczone nie wiem jak to u was wyglada, moze wszedzie tak samo? :)

Gość uwmuwmuwmuwmuwm
ale jakie swoje konto, co to jest to moje konto? Sorki ze pytam, wczesniej studiowałam na innej uczelni i tam nam dali te numery (loginy).

Gość uwmuwmuwmuwmuwm
spróbowałam z PESELEM i hasłem takim, jak przy rekrutacji podałam - ale nie działa

to autorko ja nie wiem jak to u was wyglada ja wiem ze u nas jest napisane PESEL i pozniej haslo czyli logiczne ze wpisujesz pesel a nie masz sie kogo zapytac ze swojej uczelni, ew grupy?

Gość uwmuwmuwmuwmuwm
Nie, mielismy na razie 1 zjazd tylko, nie wzielam numeru od nikogo

Gość uwmuwmuwmuwmuwm
aa, żadnego takiego konta na stronie uczelni nie zakładalam - wczesniej, jak na sggw studiowałam, to tez nie trzeba było, tylko od razu do ehms (ichniejszy usos) sie wchodziło

Gość uwmuwmuwmuwmuwm
masz na myśli konto takie do rejestracji? takie mam, owszem, ale tam nic nie ma, tylko wynik, że sie dostałam. Stamtad nie ma zadnego przekierowania, ani nic o USOSie

Gość zabaaaaa
musisz iśc do dziekanatu i tam dalą ci taki wycinek z hasłem .

Gość uwmuwmuwmuwmuwm
tak myslałam zabaaaa - na sggw tez tak było. Czyli o odsetkach ewentualnych dowiem sie dopiero na zjeździe. Ok, dzieki, agnieszka_ - tez dziekuje za posiwecony czas:-)