Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozaikakakak

Co robicie z niemowletami, gdy dostajecie okresu i takie bólu brzucha..

Polecane posty

Gość mozaikakakak

ze ledwo podnosicie sie z łozka, bo jest duzo osob, ktore wlasnie takie bóle miewaja... Moja coreczka ma 8 miesiecy, wymaga noszenia a mi sie plakac chce z bolu gdy mam sie podniesc

Gość mamusieńka..
poproś kogoś o pomoc.

Gość mozaikakakak
niestety nie mam kogo:(

Gość ja miewam migreny
Ja miewam czasem tak silne migreny, ze tez nie moge wstac z lozka. kazdy dzwiek, zapach przyprawiiaja mnie o mdlosci. wtedy pomaga mi maz(odwozi dziecko do przedszkola) luba mama(kiedy wracam po pracy i marze zeby sie zamknac w cichym ciemnym pokoju). W pracy jakos leci, chyba mniej wtedy zwracam uwagi na bol i wchodze w wir pracy.

Gość Nurofen Forte biorę. Jak 1 tab
nie działa, to biorę za jakiś czas drugą (zgodnie z wytycznymi z ulotki). I funkcjonuję normalnie.

Gość ja miewam migreny
Owsze, zdazalo mi sie, ze nie bylo nikogo kto moglby mi pomoc. Raz wlaczylam na godzine corce bajki a ja lezalam w sypialni. Staram sie jej tlumaczyc, ze boli mnie glowa i ze prosze ja aby bawila sie cicho. Tylko, ze moja corka ma 2 lata.

Gość podejrzewasz coś
a co można zrobić jeśli jest się samym? Trzeba zacisnąć zęby i jakoś dać radę. 8-miesiączniak przecież moze się bawić na podłodze to nie noworodek ze trzeba nosić stale.

Gość zaciskam zęby i zapierdzielam
jak zwykle....

Gość Nurofen Forte biorę. Jak 1 tab
Na migreny to samo. Jak karmiłam, to na bóle głowy i nudności brałam prochy bezpieczne dla matek karmiących i ich dzieci, a teraz już nie muszę uważać, byleby działały.

Gość mozaikakakak
Moja corka ma teraz jakis syndrom mamusi i nie moge jej zostawic nawet na sekudne samej bo placze okropnie.A mnie własnie dzis zbiera na mdlosci gdy mam wstac

Gość szz
ja na bóle miesiaczkowe i mogrenowe bóle głowy biore ketonal. jest tez wersja forte

Gość zaciskam zęby i zapierdzielam
o rany to weź jej rozłóż zabawki na łóżku w sypialni, ty leżysz dziecko się bawi obok...jak ci się chce rzygać, to weź miskę z łazienki i postaw obok łóżka.... dziecku naszykuj jakieś przekąski i picie abyś nie musiała wstawać co chwila i dasz radę! Mnie na migreny nic nie pomaga.... po prostu 2 dni jestem nie przytomna, rzygam jak kot i słaniem się na nogach....

Gość też miewam migreny
ale wtedy to już nic nie pomaga, tylko łóżko, ciemne i ciche pomieszczenie. Moje bóle głowy zupełnie wyłączają mnie z życia. Na szczęście dzieci mam duże i wtedy daje im cokolwiek bezpiecznego do zorganizowania czasu. Sama muszę się położyć. Rozumiem Was i współczuje każdemu kto się bardzo źle czuje, a musi przy tym zajmować się dzieckiem :(

Gość myszzzzaaaa
Ketonal Forte, tampon OB super i nosze mojego płaczącego czteromiesięczniaka, który ma ciągle problemy z brzuszkiem.

Gość laura26
ja nie miewam bóli prawie wcale bo jestem na antykoncepji ale jak czasem się zdarzy to ibuprom max załatwia sprawę w moment.Radzę ci,bierz środki bo inaczej nie da rady