Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28latka z Wrocławia

Co to może być?? Ból brzucha, krzyża:(

Polecane posty

Gość 28latka z Wrocławia

Witajcie dziewczyny! Może któraś z Was ma / miała podobnie i doradzi? A więc tak, okresy mam zazwyczaj regularnie, owulacja była ok 11-14 dni temu, jakoś tak. Planowany termin @ na dziś, jutro. Ale nie o to chodzi, w czasie owulacji bolał mnie jajnik jeden, bardzo mocno, jak zawsze, wiec to norma. Po ok 6 dniach od owulacji zaczęły się okropne bóle brzucha, piersi (to też normalne, z tym ze teraz ten bol byl ciagly i mocny) do tego doszedl bol krzyza (nie wiem czy krzyza, ale w tamtym rejonie, ciagly dosc uporczywy), czyli bolalo mnei wsz naraz. Az do wczoraj, bol brzucha prawie ustapil, jedynie troche ten krzyz, czy co to jest czuje, troche bialego sluzu mam, noi bol piersi jest cały czas. Kochalismy sie z mezem jeden raz w czasie owulacji (w czasie bolu jajnika) Raczej to chyba ni eciaza, bo wcz robilam test (BOBO płytkowy) Co to moze byc, miala ktoras z Was tak?

Gość 28 latka z Wrocławia
Żadna z Was dziewczyny tak nie miała? Może coś poradzicie? Pozdrawiam!

Gość 28 latka z Wrocławia
dziś znow powrocil ten natretny bol krzyza:( @ jeszcze nie ma... podbrzusze kluje Juz sama nie wiem, czy wariuje, czy to jakies silniejsze objawy przed @, czy jednak ciąża faktycznie, choc nie sadze, bo tylko raz sie kochalismy w dni teoretycznie plodne bylabym wdzieczna za jakas wasza rade, pomoc