Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tereska19.00

Dzwoniłam wczoraj do babci i pytam na kogo zagłosuje ..

Polecane posty

Gość tereska19.00

a ona do mnie że jeszcze nie wie, ale nie na PiS. Pytam czemu na PiS nie. Odpowiada - bo w telewizji coś słyszała, żeby na nich nie głosować. Nie pytałam już od kogo ale pewnie od mądrego Tuska. Kurcze jacy ludzie są głupi po prostu. Wiem to moja babcia ale taka jest prawda. Głupi, nie myślą samodzielnie, nie mają swojego zdania, łatwowierni i naiwni. Teraz już rozumiem dlaczego tacy ludzie jak PO nami rządzą i okradają nas śmiejąc się nam w oczy :( Ps. Babcia zmieniła zdanie. Głosuje na PiS razem z dziadkiem.

0/10 Myślę, że propagandę trzeba będzie tak oceniać jak prowo. Niestety, i jedne, i drugie najczęściej zasługują na 0 :p

Gość głupia to ty jestes.....
:D szkoda że geny po babci poszly w inna strone :D 🖐️

Gość tereska19.00
Wy też ? Kto wam zrobił pranie mózgu ? Zobaczcie do czego doprowadził Tusk. Wszystkie przetargi są dla kolesi, dobre lokale z gminy dla kolesi (między innymi Karolak który popiera PO wynajął za bezcen), dotacje z Unii tylko dla znajomków a dla was co ? VAT 23%, droga benzyna, brak pracy, zakaz handlu na ulicy, zakaz wszystkiego !!!

Gość tereska19.00
Wierzę, że jak wasz tatuś lub mamusia wyleci z urzędowego stołka to się obudzicie !!!

"Wszystkie przetargi są dla kolesi, dobre lokale z gminy dla kolesi (między innymi Karolak który popiera PO wynajął za bezcen), dotacje z Unii tylko dla znajomków" radzę bez złośliwości, przestać powtarzać w kółko to co w Radio Maryja - tylko zacząć pobierać informacje z kilku źródeł i je porównywać. tyle w skrócie :)

Gość wątróbki nie lubię
wszędzie w każdej partii będą kolesie, układy i pęd do koryta, wszędzie są i będą nadużycia, jednym tylko odpowiada względna normalność, albo chcą nowoczesnego państwa, którego nie będą się musieli wstydzić, a inni głosują na mściwego szczerbatego karła, który zewsząd straszy spiskami, Niemcami, Rosją i pieprzy o tzw. "polskiej racji stanu" i innych rzeczach, których jego tępy elektorat nie rozumie, ale idzie za nim w ciemno, bo daje sobie wszystko wmówić z ambony

Gość VaVa9821
won z Tuskiem

Gość hkhhiioi
Tylko że wiadomości TV trwam to jedyne źródło informacji, nawet nie można ich porównać, bo inne media o tym po prostu nie informują,a jak wejdzie ta ustawa " o nie informowaniu o tym co ważne" to już nawet media publiczne nie mówiąc już o TVN czy Polsat nie będą się musiały wysilać nad propagandą, a wszelkie możliwe informacje w TV będą wyglądały jak jakiś magazyn plotkarski typu mała czarna lub vip i jakieś tematy zastępcze typu złapano księdza pedofila. Temat jest zapewne prowo, ale dobrze że babcia z dziadkiem zagłosuje na PiS jednak:) PiS na pewno wygra te wybory kwestia jest tego czy będą mieć ponad 50% żeby samodzielnie rządzić

Ale przeciez w gminach rządzą różne parie, często lokalne komitety, więc dlaczego wszystkimi przekrętami obarczacie PO? Jak człowiek przegrywa przetargi, bo dał niekonkurencyjna ofertę, to zawsze szuka wytłumaczenia. Moja firma tez ostatnio przegrała kilka przetargów. Daliśmy za wysoką cenę, ale to pewnie wina PO.

Jak to inne media nie informują? A Gazeta Polska? A Nasz Dziennik? A Radio Maryja? A niezalezna.pl? Przeciez to wszystko ta sama klika widząca wszędzie spiski i oszustów.

w takim razie na spokojnie przeanalizuj wypowiedzi swojego guru Kaczyńskiego, poczynania panów Ziobro, Kurskiego, posłuchaj co gada pan Girzyński (chodząca inteligencja:)), wyciągnij wnioski z poprzednich rządów pisu w koalicji z Giertychem i Lepperem. Jak cie urządza stawianie kolejnych pomników, muzeów, rozbudowa IPNu, państwo wyznaniowe i ośmieszanie kraju na arenie międzynarodowej to proszę bardzo, głosuj na pis. Niech Kaczyński pogodni Niemców z Polski, niech inwestują u nas Gruzini, będziemy mieć eldorado.

Gość hkhhiioi
gazeta polska nasz dziennik radio maryja to to samo wszystko trzyma ten sam front z rydzykiem i PiSem TV po prostu wszyscy oglądają Do puki nie było TV trwam, miałem takie samo zdanie o radiu maryja i rydzyku jak większośc i tez byłem zaślepiony propagandą i miałem poprawne myślenie z TV trwam tez się dowiedziałem właśnie np o naszym dzienniku

"Ale przeciez w gminach rządzą różne parie, często lokalne komitety, więc dlaczego wszystkimi przekrętami obarczacie PO? " W tym momencie większość takich stanowisk zajmują ludzie PO. U mnie jest podobnie. Odkąd burmistrzem został Pan z PO posypały się eksmisje na bruk i różnego rodzaju przekręty. Wcześniej rozkładano ludziom np zaległy czynsz na raty, dziś od razu jest komornik i eksmisja. I proszę nie piszcie mi tylko o konieczności płacenia nierobach itp bo w mojej okolicy mieszkają różni ludzie często sieroty lub osoby starsze i pomimo że są uczciwi i ciężko pracują nie zawsze im starcza do pierwszego. Czynsz wynosi już ponad 600zł a opłaty za ogrzewanie po zimie dochodzą do 1200zł.

Gość ja też głosuję na pis
:) mam 25 lat

"Daliśmy za wysoką cenę, ale to pewnie wina PO." Pewnie, że może tak być. Oni są informowani wcześniej jaką cene dać a przetargi z góry są ustawione. Też mam firmę i już nie raz złapałam ich na czymś takich. Teraz już nie odpuszczę tylko co mi to da ? Ten podpalony pod kancelarią też starał się walczyć i nie wygrał.

Oni? Wiem, dlaczego jesteśmy niekonkurencyjni, żadna paria nie ma z tym nic wspólnego. Już nie mówiąc o tym, że prezes tej firmy jest tam od lat, za PiS-u również pełnił tę funkcję, więc twoje teorie spiskowe nijak się mają do rzeczywistości. Wiesz, moja siostra zajmuje się przetargami i wcale nie jest tak, jak ci się wydaje. Rozumiem jednak, ze są ludzie, którzy wszystkich uważają za nieuczciwych.

Gość hkhhiioi
Osobiście uważam że guru Kaczyński powinnien oddać władzę w PiSie, bo psuje wizerunek tej partii, ale niestety nic nie jest doskonałe także PiS Nie mówię tez że PO jest źłe tylko że rządzi ten odłam z Tuskiem. Schetyna,Niesiołowski, Komorowski itp.Którzy nie dość że nie mają pojęcia o rządzeniu, to jeszcze przekładają dobro Polski na rzecz EU i właśnie dlatego rządzą bo europie się podoba taka sytuacja w Polsce, a że media są polski-języczne to promują PO Koalicja Gierdych, Lepper, Kaczyński do była super sprawa, niestety Kaczyński ją rozjebał, swoim postepowaniem, ale po co oddawali władze PO doprowadziło by do bankructwa państwo polskie i nigdy by władzy nie oddali,

Gość Antyrydzyk6
Ale masz madra babcie. Gratuluje!

Gość nie głosuj na PO
to obciach .:P rudy cićwirz to obraz nędzy i rozpaczy. facet jest rudy, łysiejący, malutki i chudziutki, mało inteligentny , mając prawie sześćdziesiątkę ubiera się w krótkie spodenki i biega po boisku za kawałkiem skóry . to jest premier RP ??? Z chama nigdy nie zrobi pana. Dotyczy to także rezydenta , który też wywodzi się z partii komuchów.:P

"rudy cićwirz to obraz nędzy i rozpaczy" I ręce w kieszeni przy rozmowie z ludźmi :( Świat się dziwił jak ten lekkoduch mógł zostać premierem a my się cieszymy z byle czego co nam podsuną ;)

No, ja rozumiem takie argumenty, gdyby Kaczyński był niczym James Bond, a tak są po prostu żałosne. :o Mały, łysiejący, mlaskający, nieumiejący odśpiewać hymnu własnego kraju. Chcecie na niego głosować? Będzie do kanclerz Merkel mówił "Andzela". :D

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
trzeba byc psychicznie chorym lub ograniczonym umysłowo żeby głosowac na PIS

"Mały, łysiejący, mlaskający, nieumiejący odśpiewać hymnu własnego kraju. Chcecie na niego głosować?" Nie, skąd. Zagłosujemy na wyższego bo to jest najważniejsze przecież ;) Dla mnie Kaczyński może być i jąkający się i wzrostu 140cm aby chciał dobrze dla Polski i dla ludzi.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Rosalinda ale masz mózg wyprany :D Kaczyński chce dobrze dla Polsi ??!!! Ty sie puknij, jeszcze stołka nie objął a juz nas skłócił z Niemcami, jak wygra to sie zacznie kłotnia z Rosja i innymi krajami. Ten człowiek nas osmiesza przed całym światem. Nie ma takiej opcji zeby Pis wygrał