Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tereska19.00

Dzwoniłam wczoraj do babci i pytam na kogo zagłosuje ..

Polecane posty

"Ten człowiek nas osmiesza przed całym światem." Tiaa.. Tusk jest lubiany :) Kto by nie lubił jełopa co wyprzedaje własny kraj. Boże, ludzie jesteście ślepi.

Gość iwa19876
A ja się zgadzam z twoją babcią. Wszystko tylko nie PIS> Może, gdyby prezes Kaczyński odszedł. Ja rozumiem, że przeszedł dużo. Ale są granice. Jak można wykorzystywać śmierć w katastrofie w wyborach. A on to robi. Bez urazy, ale wg. mnie, przez niego PIS pada, W sumie i dobrze. Raz zagłosowałam na PIS i drugi raz tego nie zrobię.

Dla mnie taka opcja jest bardzo prawdopodobna. Choć to może kwestia towarzystwa. Jak czytam kafe, to wydaje mi się, ze wszyscy popieraja PiS. Jak rozmawiam ze znajmomymi, to 90% popiera PO, a pozostali Palikota. Myśle, że to kwestia zamieszkania, bo w moim województwie tradycyjnie wygrywa PO. Najgorsze jest to, ze w razie ewentualnego zwycięstwa, PiS nie będzie potrafił stworzyć koalicji, bo z kim?

Gość dusigrosz-ka
ja tez na PIS (25 lat!)

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ślepa to jestes Ty, na prawde nie potrafie zrozumiec jak mozna popierac kogos takiego jak Kaczyński, ten człowiek to dno pod kazdym wzgledem a elektorat Pisu to dokładnie to co pokazuja w spocie w TV ludzie pełni nienawisci, zawisci. Fuj jaki wstyd popierac kogos takiego

Gość uwaga brudasy z pis
!!!

Powiedzcie mi wyznawcy PiSu, co według Was, takiego dobrego uczyni dla Polski Kaczyński, jak po wyborach zmieni się Wasze życie? Będzie rozdawał pieniądze? Utrzymywał nierentowne miejsca pracy? Obniży ceny w sklepach? Nie wiem sam, powiedzcie mi.

Gość ostatnimi dniami kaczor
strzela sobie w kolano ...co wypowiedz to lepsza !:D śmieje sie z nas cała europa! "COS WIEM ALE NIE POWIEM" ITP PIER DOŁY ...

Messol bo jak zawsze przed wyborami Pisowcy siedza tutaj i pałaja ta swoja nienawiscia, ale to sa ciagle te same osoby, pisza w takich watkach za kilka osób i dlatego sie wydaje ze tutaj wszyscy stoja za Pisem ;)

"Jak rozmawiam ze znajmomymi, to 90% popiera PO, a pozostali Palikota. Myśle, że to kwestia zamieszkania, bo w moim województwie tradycyjnie wygrywa PO." Na pewno tak. Warszawa i niektóre nadmorskie rejony zdecydowanie PO, bo tam się żyje dobrze bo ludzie mają pieniadze i siedzą na stołkach. Popierają tego co im daje. Ja pomimo, że jestem z Warszawy wśród znajomych widzę 90% na PiS reszta na SLD. Wcześniej 50% głosowało na PO. Drogie 50% na PiS.

Gość iwa19876
Gdzie? W spotach reklamowych. Mam szacunek dla zmarłego Lecha Kaczyńskiego. Głosowałam na niego w wyborach prezydenckich. Po co umieszczać zdjęcia pary prezydenckiej. To jest moje zdanie. I jeszcze co mi się nie podoba w zachowaniu prezesa Kaczyńskiego to, że zamiast mówić co zmieni to mówi, że PO zrobiła to źle źle.

Rosalinda drUgie nie drógie !! własnie takie tepaki głosuja na PIS :D

"ten człowiek to dno pod kazdym wzgledem a elektorat Pisu to dokładnie to co pokazuja w spocie w TV ludzie pełni nienawisci, zawisci." Dno bo co ? Bo jest niski tak ? ;) A jeśli chodzi o elektorat pełen nienawiści to chyba powinnaś raczej szukać wśród wyborców PO ? Oto oni : http://www.youtube.com/watch?v=L2vudp4qhWg http://www.youtube.com/watch?v=19o0ZyD-DjA http://www.youtube.com/watch?v=y0JYhRnDaKg

Gość AaliyahDanaHaughtonnnnn
własnie ostatnio kaczor strzela samobóje :D sam sie pogrąża i zniechęca swoich zwolenników, moja tesciówka która go uwielbiała teraz oddaje głos na palikota :D

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"Dno bo co ? Bo jest niski tak ? " KUrwa bo jest niski??? to tylko ktos ograniczony moze oceniac człowieka na podstawie wygladu, nie dno bo ten człowiek to zero inteligencji, zero taktu, kultury, wiedzy po prostu on soba nic nie prezentuje, zupełnie NIC

"K**wa bo jest niski??? to tylko ktos ograniczony moze oceniac człowieka na podstawie wygladu," Czyli Ty lub Twoja koleżanka bo przed chwilą padły takie słowa - dno niski mlaskający itd.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to nie ja napisałam, ale ten kto to napisał nie napisał dno bo jest niski a opisał go w kilku słowach, ale Wy Pisowscy jak zwykle wyłapujecie to co chcecie, nie czytacie ze zrozumieniem

"ten człowiek to zero inteligencji, zero taktu, kultury, wiedzy po prostu on soba nic nie prezentuje, zupełnie NIC" Naprawdę szkoda słów. TVN wyprało ci mózg. Z człowieka o wysokiej kulturze, szacunku do kobiet, inteligentnego na poziomie robi się chama a z nowobogackiego pajaca co nawet rąk nie umie wyjąć z kieszeni przy rozmowie robi się bóstwo i ideał do naśladowania.

Gość AaliyahDanaHaughtonnnnnn
JESLI KTOS ZAMIERZA GŁOSOWAC NA PIS POWINIEN SKONSULTOWAC SIE Z LEKARZEM LUB FARMACEUTA .... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Rosalindo, ty jesteś taka zacietrzewiona w swoim fanatyźmie, że pewnie znajomi boją się przyznać, że nie głosuja na PiS, stąd takie wyniki. RMF kiedyś podawało wyniki w największych miastach i w Warszawie Tusk miał 2 razy tyle głosów co Kaczyński. Skąd więc takie różnice?

Gość wygraja te durnie
Jasnowidz z Człuchowa: Wygra PIS, - Panie Krzysztofie, kto wygra wybory? - PiS. Kilkoma punktami. - No to sondaże się mylą. - Stop. Może to ja się mylę, ale tak czuję. Następne będzie PO, ale bliskie wynikom do lewicy. Moim zdaniem rankingi, które widzimy, będą się mylić. Ludzie się nie przyznają, że zagłosują na PiS. - A PJN i Palikot? - PJN nie ma znaczenia. A Palikot będzie na granicy progu wyborczego, ale chyba przejdzie. Jeśli przekroczy próg, to minimalnie. Jasnowidz z Człuchowa: - Wybuchnie III wojna światowa! - Jakie wieści dla PSL? - Na pograniczu. - To z kim powstanie koalicja? - I tu rodzi się problem. Elementem przetargowym będzie lewica. Ani PO, ani PiS nie będą miały takiej większości, aby rządzić. SLD zacznie rozdawać karty, o lewicy będzie po wyborach najgłośniej. No i zaskoczy wszystkich dobry wynik wyborczy Korwina-Mikke. Będzie bez znaczenia, ale jak na tę partię - bardzo zaskakujący. - Jak pan widzi wybory w procentach? - To tylko przykład, ale jeśli na przykład PiS będzie miała 28 - 29 proc., to PO 21 proc. - taką różnicę widzę. Lewica będzie miała między 17-19 proc., a PSL - 7,5, najwyżej 8 proc. Palikot na progu wejścia do Sejmu. - To kto stanie na czele przyszłego rządu? - Jeśli będzie taki układ sił, to PO będzie próbowała tworzyć rząd z lewicą. Lewica będzie na świeczniku, ale i tak przegrywa przez Napieralskiego. Ja na ich miejscu dałbym na szefa tego grube - Kalisza? - Tak, albo Leszka Millera, wydaje mi się taki konkretny. Oni nie mają porządnego lidera. Napieralski to taki pan na pochód na 1 Maja. W moim mniemaniu lewica będzie grymasiła i kręciła nosem, jeśli chodzi o stworzenie rządu. Będą przepychanki i problemy, dlatego długo rząd nie będzie scalony. Będzie też moment, że koalicja PO z SLD zacznie wisieć na włosku i wtedy PO spojrzy na PiS, ale się nie dogadają. Mam też odczucie, że lewica będzie się chciała nieźle obsadzić w rządzie i będzie chciała mieć duże wpływy. Trzeciorzędna partia będzie się zachowywać jak pier - Jakie będą te cztery lata? - Złe. Nie z powodu tego, kogo wybierzemy, ale nie trzeba być jasnowidzem, żeby się zorientować, że idzie kryzys. Od końca października i w listopadzie pokaże się, jak jest źle. A rząd, który powstanie, nie przetrwa całej kadencji. Rozpadnie się na przełomie dwóch lat, ale nie będzie nowych wyborów, tylko rządzić zacznie inna koalicja. Rozpad rządu będzie miał związek z fatalną sytuacją w kraju. Ten rząd doświadczy jeszcze jednej rzeczy - może za duże słowo rozpad, ale rozerwanie się Unii Europejskiej, co ostatecznie doprowadzi jednak do rozpadu. - Same złe rzeczy. - No złe. Ale tak to widzę.

Rosalinda nie ogladam TVN no chyba ze na wspólnej czasami :) w przeciwieństwie do Ciebie potrafie myslec sama :)

Rosalindo, ja podałam taki opis Kaczyńskiego, wyśmiewając w ten sposób podobnie obraźliwe opisy Tuska. Wtedy jakoś nie zareagowałaś, że "to nieładnie".

nie powiedziałbym, że Kaczor nie ma inteligencji, niestety jest inteligentny i to jest najgorsze, inaczej nie potrafiłby tak sprytnie manipulować ludźmi, skoro jest w stanie, wg sondaży, zbajerować az ok. 30 % wyborców, to jest to dobry gracz. Jego elektrorat to nie tylko mohery, to często ludzie wykształceni i młodzi. Łączy ich jedna wspólna cecha. Dziecinna naiwność.

Pola, ja już wolę nastawić się na wygraną piS-u, bo potem może mnie spotkać tylko miłe zaskoczenie. ;) Wg. mnie proporcje będą podobne jak w wyborach prezydenckich z czyli kilkupunktowa przewaga, nie wiadomo tylko kogo.

Wątróbki nie lubie - widzisz, nie dostałeś odpowiedzi, co po wyborach zrobi PiS. A swoja drogą, to ja też nie lubie wątróbki. ;)

a ja jestem pewna ze wygra PO :) od lat na nich głosuje i wiem że znowu wygraja :)