Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie na glodowce

czy komus udalo sie schudnac 3kg w dwa tygodnie?

Polecane posty

Gość prawie na glodowce

ciekawe czy to jest do osiagniecia - waze teraz 57kg chcialabym 54kg:/

Gość tinuśka
pokojnie, odstaw pieczyo, slodycze i ruch!! duzo ruchu! biegaj

Gość wwrrr
6 kg i wcale nie glodujac. Ale to i tak nie jest dobre, bo szybko wraca. Im wolniej, tym bezpieczniej.

Gość lkmlkm
tak, udało mi się schudnąć dokladnie 4 kg w ciągu 10 dni, 1 faza diety south beach, odchudzanie zakonczylam w marcu, wrocil kg, ale ewidentnie z mojej winy, obrzerajac sie ciastem przez rowne 2 tygodnie..

Gość prawie na glodowce
chodzi mi o strate 100% tluszczu bo od 4 dni jestem na oczyszczaniu i waga 57kg to juz bez wody :/

Gość prawie na glodowce
ten tluszcz zalega na moim ciele od zawsze - nigdy nie wazylam mniej niz 57 kg, tluszcz odlozyl mi sie na zewnetrznych udach i biodrach,brzuch mam calkowicie plaski ,najgorsze to te biodra :/

Gość asasasasqazaqwdv
wwrrrr- 6 kg w tydzien jak????

Gość kjedkjfhkdrjfgkd
4kg w 7 dni i to z grzeszkami...ale odchudzam sie z dużej wagi wiec to dlatego i wiem też ze to woda schodzi na poczatku

Gość wwrrr
W dwa tygdonie, nie w tydzien. Jak? South Beach, ale przerwalam po tych dwoch tygodniach. Z tym, ze ok trzy z tych kilogramow byly takie 'tymczasowe' po swietach, reszta wrocila.

Gość prawie na glodowce
cos ruszylo 56,2kg do konca pazdziernika musi byc 53kg!

Mnie. Odstawiłam słodycze (pozwalam sobie tylko od czasu do czasu). W pracy jadłam tylko owoce (latem to żaden problem - tanie i ogólnodostępne). Po powrocie do domu obiad (najczęściej jedno danie) na niedużym talerzu i brałam się do pracy - akurat robiliśmy remont, więc było sporo ruchu, a za to mało czasu na podjadanie. Kończyliśmy późnym wieczorem i nie zawsze chciało mi się robić kolację. Kilogramy poleciały bardzo szybko.I nie wróciły. Nadal jem w pracy tylko owoce (śniadanie nie lubię), w domu obiad, po nim myję zęby, by nie kusiły przekąski. Kolację jem max.2godziny przed snem - staram się nie obżerać. Obiady gotuję na parze lub duszę, stosuję dużo warzyw, chude mięso, czasem rybę. Rzadko gotuję ziemniaki, częściej ryż lub kaszę - jako smakowy dodatek. No i dużo ruchu - głównie spacery i pilates.