Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość watek top modelowy

TOP MODEL :)

Polecane posty

Gość watek top modelowy

Tu przynajmniej sie nie zgubi w gaszczu innych tematow jak na ogolnym :) Fajny kolor wlosow zrobili Michalinie, ale mogli jej dluzsze zostawic, teraz wyglada troche mesko :P

Gość o maj god o maj god
TROCHE mesko??? niestety zeszpecili ja zupelnie...

ja nie rozumiem co tam robi ta kurde nie wiem jak ona ma na imie- taka wysoka brunetka - najmlodsza z nich - ciagle placze i serio zachowuje sie jak jakas nienormalna - a do tego ma serio parszywa buzke

Gość o maj god o maj god
Anna Balon kompletna porazka!!!

Gość wsdgtfhyjghfgdfd
bylam pewna ze ona odpadnie, a dostala sie do "13"-MASAKRA, a do tego jeszcze wczoraj nie odpadla:O nawet na obcasach nie potrafi chodzic:O pomijajac ze gebe ma paskudna w ogole nie nadaje sie na modelke

Gość wsdgtfhyjghfgdfd
oan bedzie jak ta paulina papierska ktora wygrala:O biedna szara myszka:O:O:O

Gość wsdgtfhyjghfgdfd
i ciagle jurorzy powtarzali ze LICZY SIE OSOBOWOSC i co? ona ma niby osobowosc? buahaha

Gość ten cały program to jedna
wielka porażka:oDurne uczestniczki,jeszcze durniejsze jury:o

Gość o maj god o maj god
jak ci sie nie podoba to nie ogladaj

Co człowiek to inny gust więc ciężko jest ocenic urodę Anna Balon czy jak jej tam nie nadaje sie do tego zawodu kompletnie! Nie umie chodzić na obcasach - no dobra może się nauczy Ale dziewcze płacze przy każdym zadaniu i jest taka dziecinna i niewinna jeszcze Nie dla takich zawód modelki Tam potrzebne sa kobiety o mocnych charakterach

Gość xnnxnxnxnxn
ta co odpadla byla bardzo ladna izgrabna ale niesttey na modelke sie nei andawala za sztywna a ta Michalina jest mega meska nei wiem co oni w niej widza glos jak facet

Gość lalamido888888888888
ta bałon przypomina mi dziewczątko w podstawówce, jak cos sknoci to zaraz_ ja sie poprawię itd. zenada z drugiej strony kto powiedział ze modelki maja mieć coś inteligentnego do powiedzenia....

Gość wryhgfdsfvb
michalina jest ladna:) ale w ostatniej sesji (tej z nagim modelem) brzydko ja wystylizowali, owieel lepeij wyglada w grzywce, bardziej kobieco. a obcieli jej wlosy i jeszcze nastroszyli do gory:O ja ja lubie, jest cieakwa i madra

a ta z top model co wczoraj niby odpadła to było ustawione jak tym dziewczynom robili portfolio i zagraniczne agencje zobaczyły jej fotki to zaraz się o nią starali więc ona olała program zrezygnowała bo chwyta byka za rogi

Gość azsxcdfghjkjhgfd
magda roman zrobi wieksza kariere niz wszystkie pozostale razem wziete :)

Gość o maj god o maj god
tez tak mysle porazka, ze Anna Balon jest nadal w programie...

Gość asdfghjkjhgfds
a widzialyscie pokaz w paryzu? 3 finalowa to najprawdopodobniej Ania Balon :O, Michalina i Olga

Gość asdfghjkjhgfds
jury nie ucza sie na swoich bledach!!! jak ta cholerna klamliwa manipulatorka wygra to.. :O

Gość migotta123
gdzie to mozna obejrzec online?????

Gość ale ja niechacy!
tu masz o tej ani http://nocoty.pl/gid,13895689,kat,1013543,title,Anna-Balon-z-Top-Model-na-wybiegu-w-Paryzu,galeria.html?ticaid=6d3be

Gość też lubię Michalinę
ale włosy mogli jej zostawić, dodawałyby jej kobiecości. jest całkiem ciekawa i mądra. Dorota jest bardzo ładna, najładniejsza.

te foty Ani z wybiegu - cóż ...ogólnie uważam że jest ładna ale jakoś ma niezbyt modelingową urodę...chyba badziej sie nadaje do zdjęc

Ania nie nadaje sie na modelkę bo to beksa straszna JEst taka dziecinna i i nfantylna;/ Mi się podoba Viera i Dorota Takie trochę niepewne siebie kobitki a naprawde swietne modelki:)

Gość asdfghjkljkhjhgfd
dorota jest ladna ale nie ma urody modelki fashion tylko do playboya, moim zdaniem sie nie nadaje. jak dla mnie na plus jest michalina i viera. michalina jest do tego bardzo madra, potrafi sie wyslawiac, jest dojrzala. super.

Gość kfaosjfspa
Ja uważam, że Oliwia ma bardzo ciekawą urodę, tylko jest niska.

Gość a ta ruda
A ta ruda Kudzbalska czy jak jej tam nie przypomina wam tego aktora Rafala Mohra? Wg mnie to jego sobowtór.Czyz nie podobna do niego? http://www.google.pl/search?q=rafa%C5%82+mohr&hl=pl&biw=1024&bih=564&prmd=imvnso&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=FTajTqqILqmA4gS9mKHRBA&sqi=2&ved=0CCYQsAQ