Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość watek top modelowy

TOP MODEL :)

Polecane posty

Gość baby wipes
Anna Balon jest wkurzajaca,nudna i nieciekawa :( ale trzeba przyznac,ze jednak fajnie wyglada jak ja wystylizuja.Czasami odnosze wrazenie ,ze jest cwansza niz ladniejsza....juz sama nie wiem czy w rzeczywistosci jest taka glupiutka czy to tylko taktyka.

Gość iiokjkl
kurde jestem od samego początku za Dorotką ale cos mi się zdaje ze niedługo odpadnie,pierwszą powinni wywalic anke,nie wiem co ta pusta idiotka tam robi????michalina nastepna,wielka top modelka,brzydka i nieciekawa.Olga,niby ładna ale na kazdym zdjęciu wychodzi tak samo,te co były ładne to odpadły,została tylko dorota.

Gość baranek Szoł ;)
Jestem rozczarowana finałową 3 :o Anka jest beznadziejna, nie wiem jakim cudem zaszła tak wysoko. Nie sądzę żeby tak pusta, infantylna osoba poradziła sobie jako profesjonalna modelka. Michalina może jako osobowość jest ok, ale jako modelka mi się nie podoba. Także z tej 3 jestem najbardziej za Olgą, chociaż według mnie nie wyróżnia się niczym oryginalnym. Najpiękniejsza była Oliwia, ale fakt z charakteru była taka przezroczysta, brakuje jej tupetu,który jest potrzebny w świecie modelek

Gość anet..
Osobiście, moją faworytką była Wiktoria, niestety odpadła.. dziewczyna z charakterem i pazurem, pewna siebie i w ogóle taka swojska dziewczyna... A co do reszty tzw. MODELEK, to Dorotę lubiłam na początku, ale im dalej tym gorzej, wiecznie marudzi, że jest za gruba, a jury ciągle jej o tym przypomina, w dodatku ostatnio jeden z nich powiedział jej, że jest niefotogeniczna.... ja się pytam po co wy ją tam trzymacie, chyba tylko po to żeby jeszcze bardziej ją dołować, a co do Michaliny, to trzeba jej zostawić, że jest mądra, a czy nadaje się na modelkę, czas pokaże... Ania jest po prostu niedojrzała i strasznie dziecinna, jakby miała charakter Wiktorii daleko by zaszła, przypomina mi trochę Papierską z pierwszej edycji, no może mniej płaczliwa... Olga z kolei... jak ją słyszę to już mnie ......., ten głos starej baby...

Gość nie zdziwilabym sie
gdyby to była tylko gra tej calej anki bałon, placzliwa tępawa :o

Gość G7
Anna B. przed programem wpadla na pomysl, ze bedzie kreowac wlasnie taki obraz swojej osoby. Gra, slowem. I niewykluczone, ze wygra caly program.

Gość SSgoku200
Pierdolicie najlepsza jest Oliwia .

Gość SSgoku2000
Tak btw czego się spodziewaliście po tym programie .Ten program ma za zadanie wydobyć , wyszukać ,najładniejszą ,najlepszą najbardziej fotogeniczną twarz w Polsce.Ania ma wszystko to co powinna mieć top modelka . Jestem przekonany że jeżeli wygra ten program to zajdzie bardzo daleko w tym biznesie . Ja nie wiem co wam w niej nie pasuje wszyscy na nią jadą .Z resztą widać już wielką poprawę w sposobie wypowiadania się Anny,nie dziwie się, że zaszła tak daleko . Ludzie ona ma dopiero 18 lat . Lepiej i tak zachowuje się od innych modelek ,ponieważ próbuje zachować się w sposób odpowiedni do zadań . Nawet jeżeli jest zdenerwowana to stara się wykonywać pozy jak najlepiej . Moim zdaniem to właśnie ona ma najwięcej zdjęć podobających się ludzią . Na każdym zdjęciu stara się wyrazić coś innego , nie próbuje pokazywać jednego wyrazu twarzy tak jak niektóre modelki tylko zmienia je wprowadzając w każde nowe zdjęcie coś nowego urozmaiconego i fantastycznego . Myślicie , że to tak łatwo pozować.Nie na widzę sposobu myślenia takiego jaki mamy do czynienia w Polsce. Wszyscy muszą opierdalać kogoś jak coś mu nie wyjdzie ,a jak ktoś się stara i jest w tym dobry to mówice że doszedł tylko do tego przez emocje albo kontakty . Ciekawe jak byście wy się czyli jak by tak na was jechali w internecie jak na Annie .W Polsce mamy taki właśnie obraz nędzy i rozpaczy tu się z kogoś pośmiejemy trochę się ponabijamy ważne że byśmy byli zadowleni .Współczuje takiego podejścia w innych krajach ludzie sobie pomagają a u nas nikt nikogo nie potrafi potrzymać na duchu.

Gość o maj god o maj god
a co to za slowo ludzią???? ludziOM!!!

Gość kinia1321
a mi się podoba honorata, a. bałoń to jakaś pomyłka i porażka!

Gość pocahontas8k
A mnie się wydaje że ta cała Anna Bałon to wcale nie jest taka głupiutka na jaką wygląda. Myślę że jest tak cwana i wydaje jej się że w ten sposób osiągnie swój cel. I w ogóle nie zdziwiłabym się jakby jej się udało. Ale ja jej nie lubię. Aaaaa i denerwują mnie Tyszka i Woliński. Bleeee

Gość poiuytredfghj
bałon jest najlpesza, i co tu duzo mowic najladniejsza, i taka fajna glupiutka, ale o swoje walczyc umie, jest pewna siebie, i ma figure modelki zdj ladne itp a ni ta dorota, stara (wyglada na stara) zafochowana mamusia, co jej sie wydaje, ze jest najmadrzejsza

Gość ale o co chodzi z michalina
ze miala jakas przeszlosc? Moze bylafacetem hehehehe:)

Gość monika_7
Michlina byla facetem ostatnio mowila o tym w dd tvn

Gość oj tam oj tam co to jest
urodzila sie z organami plciowym meskimi i kobiecymi, ale lekarz zadecydowal, ze bedzie chlopcem

Gość naprawde !!!!?????????????
szok

Gość no naprawde, Michalina
urodzila sie jako hermafrodyta inaczej obojnak Obojnactwo - hermafrodytyzm ( interseksualizm ) Obojnactwo (hermafrodytyzm, interseksualizm) to ogólne określenie na wrodzone zaburzenia różnicowania narządów płciowych. Obojnactwo jest wrodzoną wadą rozwojową okresu płodowego i ma podłoże genetyczne, bądź hormonalne. Interseksualizmu nie należy mylić z zaburzeniami o charakterze psychicznym, takimi jak transseksualizm (zespół dezaprobaty płci) czy transwestytyzm (ubieranie się w stroje płci przeciwnej). Obojnactwo może wpływać na poczucie płci, jednak zwykle osoby z tym zaburzeniem są zdecydowanie mężczyznami bądź kobietami, pomimo nieprawidłowości i niezgodności anatomicznych w obrębie narządów płciowych. Obojnactwo dzieli się zazwyczaj na obojnactwo prawdziwe, obojnactwo rzekome żeńskie i obojnactwo rzekome męskie. Należy mieć jednak na względzie możliwość wymieszania się tych form, co prowadzi do innych, atypowych postaci obojnactwa. Szacuje się, że obojnactwo występuje w przypadku od 1/500 do 1/1500 żywych urodzin. Tak duży przedział rozbieżności wynika z faktu, że bardzo trudno jest zdefiniować "zasadnicze" lub "istotne" cechy, którymi różni się męska i kobieca anatomia. Obojnactwo prawdziwe Obojnactwo prawdziwe, wynikające z zaburzeń różnicowania gonad, jest bardzo rzadkie. Cechuje się ono obecnością u tej samej osoby tkanki jądra i jajnika. Wygląd zewnętrznych narządów płciowych u noworodka utrudnia ustalenie płci. Obojnactwo rzekome Obojnactwem rzekomym nazywa się powstanie form pośrednich budowy narządów płciowych między męskimi a żeńskimi przy obecności jąder lub jajników lub ich form szczątkowych. (Pediatria - podręcznik do Lepu - A. Dobrzańska, J. Ryżko) Obojnactwo rzekome żeńskie Obojnactwo rzekome żeńskie charakteryzuje się tym, że pomimo obecności jajników, zewnętrzne narządy płciowe mają wygląd męski i występują somatyczne cechy maskulinizacji (męski fenotyp). Obojnactwo rzekome męskie W tym przypadku gonadom męskim towarzyszą zewnętrzne narządy płciowe typu kobiecego.

Gość no nie ta flegma
anna zoststala a oliwia odpadla:(

Gość co taka ciasza????????????
uoppp

Gość Top model. online
Top model. Zostań modelką Sezon 2 Odcinek 12 online http://serialix.pl/show/top-model-zostan-mod elka-sezon-2-odcinek-12/ http://serialix.pl/online/show/top-model-zos tan-modelka/ W ostatnim odcinku jurorzy zadecydowali, które uczestniczki wyjadą do Paryża. Do szczęśliwej piątki zakwalifikowały się: Joanna Kudzbalska, Honorata Wojtkowska, Anna Bałon, Michalina Manios i Olga Kaczyńska...

Gość Top Model online
Top Model Zostań Modelką edycja 2 odcinek 12 online bez limitu, pobierz bez ograniczeń Filmy Online i Seriale Online bez limitu oglądania i bez ograniczeń pobierania: http://megavideo-bezlimitu.pl/MTA/Top_Model_Zostan_modelka_sezon_2_odcinek_12 Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo, VideoBB, VideoZer, VideoWeed, Putlocker: http://megavideo-bezlimitu.pl/MTA/

Gość ćma ćme
A ja nie lubiłam Ani bo wydawało mi sie ze bierze ludzi na litośc jak w poprzedniej edycji "szara myszka",ale w ostatnim odcinku "TAP MADL" pokazała ze dała rade jako jedyna ruszyła pupe i zaliczyła wszytskie castingi :) Brawo Ania !!!! Poza Ty ma piekna figure ;) Acha jeszcze jedno pieknie jej d*** obrobiły dziewczyny jak ona sie zapytała czy moze jeszcze raz się przejść bo za pierwszym razem poszła jakoś 'sztywno" I co udalo się Jej , najlepiej to krytykować... Powiem szczerze niewiem co Michalina robi tak długo w tym programie założe sie ze gdyby nie to że była facetem to juz dawno by wyleciała

Gość juz niby na fejsie jest
ze ta Ania wygra - wiedziala jak zgarac!!!

Gość o maj god o maj god
wszystko jest wyrezyserowane, a wy sie podniecacie

Gość heniutka od Bola
A ja nie lubie, ale tez jej kibicuje bo zrobila duze postepy. Olga fatalnie wyszla na zdjeciu u tego starego dziada, jej grymas twarzy mowi ze tu cos smierdzi. Natomiast jak sie odezwie... to przypomina dzwiek hamulca autobusowego. lepiej zeby nie otwierala geby.