Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;ooooooooooooooooooooooooooooo

Ciągle rosnące piersi ABCDE....* Co zrobić??

Polecane posty

Gość ;ooooooooooooooooooooooooooooo

Mam 20 lat i mam już w tak młodym wieku problem z piersiami. Noszę staniki 75D. Moje piersi nieustannie mi rosną. Czuję się jak bym urodziła kilku dzieci. Kupuje stanik a on po ponad miesiącu jest już zamały. Jestem załamana. Fatalnie sie czuje, nie wiem co mam zrobić. Może jakas operacja?? ALe do tego potrzebne jest pieniądze. Co ja mam zrobić??

Gość ja przed ciaza nosilam
stanik rozm. 70D, w ciazy piersi mi urosly, stanika nie moglam dobrac, kupilam taki jak dla starej baby i powszywalam sobie po bokach :P Po porodzie kupilam drozszy, rozmiar 75 G. A teraz, po kilku latach nosze rozm. 70 F. Piersi mimo wszystko mam ladne, uwazam je za swoj atut. Ostatnio bylam na weselu w sukience bez stanika-wygladalam super :) Uczyn z piersi swoj atut, na pewno znajdzie sie wiele kobiet, ktore Ci zazdroszcza bujnego biustu :D

Gość koggelka
co w tym dziwnego? a jeśli stanik po miesiącu jest za mały, to wynika że biust ci rośnie od 4 miesiecy dopiero

Ja mam teraz 65 J:D w porywach do K. Przed ciążą miałam niewiele mniejszy.Zależy od firmy. Osobiście wolę mniejsze biusty. Duży jest dość problemowy.

Gość Mama Wiktorii.....
ale wam zazdroszczę dziewczyny:) sama chciała bym mieć taki biust jak Wy!!! mam 65 B i od zawsze marzyłam o większym:) Tylko pozazdrościć takiego biustu!!

Gość ale ci fajnie.....
też bym tak chiała . Mi od 30 lat nie urósł

Gość pytanie czy to stanik
podaj swój wymiar w biuście mierzony luźno z pominięciem brodawek i pod biustem mierzony na wydechu, ciasno (do trzeszczenia miarki) oraz luźno.

Gość Mama Wiktorii.....
No zawsze każda z nas znajdzie coś do czego mogła by się przyczepić. Pełne C i my bi wystarczyło no ale co zrobić...:)

Gość ijabuba
Polecam wizyte u brafitnerki :) Piersi wcale nie musza ci rosnąc, to może byc zle dobrany stanik , i tyle:) Stanik po jakims czasie rozciaga sie, zmienia kształt i inaczej układa sie na piersiach, a rozmiarówka rozmiarówce nie równa :) Osobiście nosze 36 E-F, zalezy jakiej firmy .. i mój biust uwazam za sredni , wcale nie duzy !

Gość dellicje
nie potrafie sobie wyobrazić jak wielkie muszą być takie piersi ale mi się nie dziwcie, bo ja noszę miseczkę A :( aż zal patrzeć, silikony powinny być refundowane :P

Pocieszę Was,że z nimi też wieczny problem. Ciężkie i niewygodne. Sukienki często nie mona kupić bo jak w biodrach dobrze leży to cycki spłaszczone. Albo koszule- wszystkim rozłażą się guziki na wysokości biustu i można sobie świecić golizną

Gość Ja kiedys mialam A i nie marud
zilam, bo byly fajne. A pozniej przytylam i w sumie poza tym tez mi urosly i mam C, juz sie przyzwyczailam, ale nie chce juz wiekszych!!!