Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;ooooooooooooooooooooooooooooo

Ciągle rosnące piersi ABCDE....* Co zrobić?? Jak sobie z tym radzić?

Polecane posty

Mam 20 lat i mam już w tak młodym wieku problem z piersiami. Noszę staniki 75D. Moje piersi nieustannie mi rosną. Czuję się jak bym urodziła kilku dzieci. Kupuje stanik a on po ponad miesiącu jest już zamały. Jestem załamana. Fatalnie sie czuje, nie wiem co mam zrobić. Może jakas operacja?? ALe do tego potrzebne jest pieniądze. Co ja mam zrobić??

Gość juz ostatni dzien
spytaj ginekologa czy jakies tabletki albo hormony nie spowodowałyby dalszego wzrostu piersi. wczoraj był akurat program na tvnstyle o takich przypadkach jak twoj ;p

O czym dokładniej był ten program. Mogłabyś mi go troszkę streścić?? Bardzo bym prosiła;**

Weź nie przesadzaj, sama mam 70D i to wcale nie jest taki duzy, a 75 pod biustem to oznacza, że o ile nie jestes wysoka to albo masz problem z waga (a 60% biustu nie karmiacej kobiety to tluszcz) albo źle dobrany stanik, w ktorym po prostu cycki źle wygladaja

Gość jola z pralni
Musisz uprawiac duzo sexu. Oralny, analny, orgie i spust na cycki. Jak najwiecej sie da. Cycki nie zmaleja, ale przynajmniej wykorzystasz je pokis mloda i nie obwisly. Taka moja rada.

Gość uno_dos_tres
nie przejmuj się, dojdą do Z i przestaną...