Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość casssa

mamy po 24 lata.a on zarabia 1300 zł

Polecane posty

Gość Marilenka
Czemu Wy tak na autorkę najeżdżacie? Że chce lepiej żyć? że chce sobie życie ułożyć? Ma prawo wymagac od faceta! Facet ma obowiązek zagwarantować rodzinie dobry byt, a za taką pensją i z takim nastawieniem, to co ten facet jej zagwarantuje? Albo facet jest facetem i zarabia na rodzinę, albo jest baba i wont do kuchni, a nie na tapczan i czekać żeby kobieta zarobiła, ugotowała i posprzątała i jeszcze wyglądała jak miss świata, wy po pracy do komputera i wymagać. No chyba glupka szukacie.

Gość ertr
a bo ty pewnie chciałabys ze głownie pracował i dawał ci kase, a ty sobie wiecznie studiowała, spotykała sie z kolezankami i sie wyszalala. naprawde jak ktos tu napisał az noz sie w kieszeni owteira. idź do sadu po alimenty, alimenty to nie tylko kasa na dzieci, zobaczysz co ci sedzia powie

Gość Marilenka z choinki spadłaś?
Podłady jak w średniowieczu. Chce lepiej zyć to niech sobie zarobi. Ona ma Męża a nie sponsora. Bo kobiety bez ślubu z takim podejściem do życia to zwykłe d***ki

jeśli to nie prowo, to jesteś autorko debilką do sześcianu i jebanym pasożytem :O🖐️ nie zasługujesz na faceta zarabiającego więcej. :classic_cool:

Gość PANMAĄDRY
oboje jesteście nieudacznikami ty mogłabyś dorabiać w weekendy np. w sklepie ze szmatami, a on mógłby dorabiać np. w weekendy na taryfie, albo szukać innej roboty. Bedziecie klepać biede żal mi was, ale pretensje możecie mieć tylko do siebie.

Gość Dobrawka88
cięzko mi w tej sprawie się wypowiedziec, wydaje mi sie ze wi na lezy po obydwu stronach. 1. Strona męża- facet jest w stanie zarobic duzo wiecej niz 1300 zł, jesli tego nie robi to wydaje mi się, że ewidentnie mu się nie chce. 2. Strona żony - idz do pracy nawet na ten weekend miej parę groszy dla siebie będzie lżej. I korona z głowy Ci nie spadnie

Gość casssa
jak to nie musi pracować? przecież nie jest wolnym ptakiem na garnuszku mamusi? jestem jego żoną i powinniśmy chyba myśleć o przyszłości czy ja napisałam że nigdy nie będę pracować? ludzie wracam z zajęć nie ma tak że leże na dupie i pachnę tylko lecę na zakupy robię obiad sprzątanie pranie prasowanie A TO TEŻ PRACA a on przychodzi ma wszystko pod nos!! oczywiście że kończę studia i zaczynam pracę kto powiedział że nie

Gość a co zaba moze wiedziec
otulona -nie zebym sie czepiala , ale sciemniasz.Nie ma nigdzie stawek jako fizol za 30eu/ h .Musialas zarabiac w pufie jako lepsza pani do towarzystwa. Moze tam sa takie stawki?Nie wiem.W innym przypadku klamiesz.Malo tego 2 razy rozwiedziona tzn .masz kompletna sieczke w glowie.Mozna raz zle wybrac, ale 2 razy.Jestes widocznie pusta, jak beben murzynski. Jak piszesz -nie klam.

Gość Dobrawka88
autorko powtarzam idz do pracy i miej par ę groszy dla siebie. TO nie jest żadna hańba

Gość we4r567u8hyjgbfdvfdgfhjkh
czyli wolalabys zeby twoj facet siedzial za granica? i moze jeszcze zbey tam cie zdradzal?:O

Gość casssa
żaba sama jesteś jebaną szmatą z resztą ludzie z takim słownictwem to nie wiem gdzie ty się uchowałaś w jakimś buszu? co ty mnie będziesz rozliczać a sama pewnie gówno robisz siedząc całymi dniami na kafeterii i jeszcze bezpodstawnie mnie wyzywasz?? won wywłoko

autorko -nie rzcaj sie tak :-P Skonczysz studia -przyniesiesz pierwsza wyplate, potem nastepna.Zaczniesz wymagac podobnego wkladu.Poki co , jestes jeszcze zalezna osoba od innych.Czyli dzieckiem tak naprawde, ktore chcialo pobawic sie w dom. Utrzymuja Cie rodzice , utrzymuje maz. To ze sprzatasz czy gotujesz? -no chyba tez cos jesz, brudzisz . No i powietrzem sie nei zywisz-ktos musi zarobic na wsad, bys z glodu nie umarla -czyz nie?

Gość hahahahahahahahahahah
żaba to mało urodziwa kafeteryjna eks-dziewica, którą rozprawiczył prawiczuś Kaliban :D a tak poza tym to debilka, która używa miliona nicków i nałogowo kłamie. żaba to: zielony żelek, reminka, refforma itp itd po co w ogóle reagować na tę paszczurzycę z podwyższonym poziomem testosteronu?

otulona-klamczucho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W DE nikt nie placi 30 eu/h nawet z obywatelstwem niemieckim jako fizolowi. Normalnie rece opadaja jak klamiesz. A podejscie zdrowe do facetow masz -zapewne.Jak jestes 2 krotna rozwoda. Jestes zalosna. Ale niech Ci bedzie.Jestem glupia orange :-P

Gość casssa
otulona snem 30 euro za godzinę??? hahaha boże takie ciemnoty możesz wciskać równym sobie

Gość ale wy głupie
To facet powinien w większości utrzymywać rodzinę :O Kobieta owszem, może pracować, ale dla własnej satysfakcji lub na drobne wydatki. Jeżeli chce. Wasze ujadanie, biedne i smutne brzydulki, na które poleciał tylko nieudacznik za 1300/mc, nic nie pomoże. Faktów nie można nagiąć. Mój zarabia 6-7 k, ja mam 23 lata, studiuję i jestem na utrzymaniu rodziców. Niedługo zamieszkam z facetem, od rodziców dostanę na własne wydatki. Do pracy pójdę po studiach (prestiżowych zresztą) i wtedy zarobię minimum 3 k. A Wy psioczcie dalej, smutne babony :D

Gość łysy_skurwiel
cassa Ty obłudna zdziro!

Gość niezalezna mezatka
cassa nie pierdol tylko wez sie do roboty. czasy utrzymanek juz sie skonczyly. Ciezko uwiezyc ze takie tepe sczaly jak ty jeszcze istnieja. I kto tu nie ma ambicji? wyszlas za maz, zeby ktos cie utrzymywal?

Gość casssa
z resztą co ja tu będę dyskutować jak tutaj same kobiety które harują od rana do nocy i cieszą się jak szczeniaki jak władca domu rzuci na stół ochłapy

Gość red slim tea
ale z Was nieudacznice... jak mozna patrzec na to ile facet zarabia???? a ruszyć tylki do roboty jedna z drugą! ja mam 22 lata i zarabiam 4500 msc , nie za granicą tylko w PL.. jak się chce to się da... najlepiej patrzec żeby facet przyniosl, leniwce...

Gość Dobrawka88
ale wg mnie to nic złego też wymagac od męża by trochę bardziej się postarał niż 1300 zł...Autorka studiuje, poswieca na to swój czas by pozniej pracowac byc moze za dobre pieniadze w tym czasie jej mąż powinien robic jak najwiecej by było jak najlepiej.

Gość ale wy głupie
Cassa, nie dyskutuj z nimi, to w większości słabo wykształcona biedota. Twój mąż powinien zarabiać duużo więcej, minimum średnią krajową :O Ale Ty nie powinnaś za niego wychodzić: po pierwsze za wcześnie, po drugie to (nie obraź się) leń i nieudacznik. Skoro nie potrafi zarobić na Was dwoje, co będzie, jak się pojawi dziecko??

Gość casssa
taaa pewnie nic nie robię oczywiście bajkopisarze leżę od rana piłuję paznokcie i gdy zaklaszczę to mój sługa podaje pantofle

a ty co oferujesz swojemu mezowi ze tak narzekasz??? W glowach sie poprzewracalo, urodzilas sie w nie tej dekadzie co trzeba skoro wychodzisz z zalozenia ze facet musi utrzymywac leniwe babsko

Gość red slim tea
sama idz i coś zarób a nie siedzisz na dziennych i imprezujesz pewnie a na faceta patrzysz.. a jak taka mądra jesteś to mu zalatw lepiej platna. uważaj żeby ci czasem z nieba majątek nie spadł

Gość casssa
No właśnie ktoś nareszcie pojął moje intencję

Gość casssa
oczywiście ja mam szukać mu roboty a jemu ręce do dupy przyrosły? sama studiuje po to żeby mieć lepsze perspektywy i możliwości