Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Polityka nienawiści

Polecane posty

Czy faktycznie to PIS ją prowadzi? Chodzi mi szczególnie o reklamę nakłaniającą wyborców do udzialu w wyborach.Spot leci na tvn-ie, w którym przedstawieni są chuligani ze stadionów, ludzi spod krzyża przed Pałacem Prezydenckim.A potem dopisek "oni pójdą na wybory...a Ty? Jak to sie Wam podoba?

Gość 23232323232323232323232
PO prowadzi kampanię nienawiści początkiem tej kampanii były "moherowe berety Donalda Tuska". - Później mieliśmy do czynienia z dożynaniem watahy. Później atak na siedzibę PiS , człowiekowi - podcięto gardło. Później mieliśmy do czynienia z bydłem i z całą masą innych ataków -

Mnie w głowie się nie mieści , jak można łączyć chuliganów z ludżmi spod krzyża.

Ten spod strasznie dzieli nasze społeczeństwo.Pokazuje niezrozumiałe podziały.Wychodzi na to, że starsi to debile...i ogólnie to grupa wykleta.

"Mnie w głowie się nie mieści , jak można łączyć chuliganów z ludżmi spod krzyża." Trzeba odgraniczyć jeszcze tych pokazanych w spocie od tych co witają Tuska, bo to dwie różne grupy. Ogólnie dla Tuska wszyscy spoza to wrogowie tak samo katolicy jak bandyci jak każdy kto nie jest z nim. Poparcie spada i stąd ta paniczna walka poprzez takie spoty.

Gdybym była uczestnikiem przypakowym tego spotu, pozwałabym telewizję za coś takiego. To po prostu zniesławienie, pokazanie ludzi jako tych gorszych. Rozumiem, że faktycznie grunt się pali pod stopami i to próba zmobilizowania swego elektoratu, ale czemu kosztem tych ludzi?

Gość 23232323232323232323232
PO musi odejść w niebyt :) Za to ze NIC przez 4 lata nie zrobili i oszukiwali naród

Gość chcesz normalności
masz dość wojny polsko-polskiej? głosuj na PJN

Gość mam 128 ników
bum bum robie se tłum :classic_cool:

Nijak mi sie podoba, omijam spoty wyborcze jak sie da. Partie w ogóle powinny mieć surowy zakaz wypowiadania sie na temat innych partii i skupić sie na przedstawianiu własnych programów wyborczych a nie tylko na wytykaniu błędów i ośmieszaniu innych :o A co do tego że ludzie tacy jak na spocie pójdą na wybory to nie byłabym taka pewna, większość urządza takie akcje dla rozrywki, żeby sobie nudne życie urozmaicić a tak naprawdę niewiele ich obchodzi o co jest rozróba

Gość nika nika*
Generlanie nie jestem za pisem, zawsze byłam bardziej w stronę po, ale tym spotem zwyczajnie się zbłaźnił donaldo i na tym konie mojego poparcia.

Gość fiutek89
Te z pod krzyza i chuligami, to ta sama watacha!

Gość polak potrafi
nie widziałem tej reklamy ale z opisu dobry pomysł. wszelkie -izmy z pewnością do wyborów pójdą i warto o tym przypominać. ile jest opinii "nie ma na kogo głosować" a potem płacz że rządzi pis z samoobroną.

Gość lady mary
A je wyobraż sobie wolałam pis z samoobroną i Lepperem,niż te zakłamane ryje ,,sloneczka Peru i jego kumpli Mira , Zbycha, Wincentego bez pesela, szkopskiego ciecia Grasia, ,, prawdomównej,, Kopaczowej itp