Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vgdfgfdgfd

angielski prosze o pomoc metodyczną

Polecane posty

Gość vgdfgfdgfd

Witam prowadze zajecia z dwoma uczniami ale w roznym wieku 11 i 13 lat mam uczyc ich angielskiego, jeden z u czniow mial juz angielski a drugi ten w wieku 13 lat dopiero zaczyna czy mozna by bylo uczyc ich na tym samym poziomie, jesli tak to od czego zaczac ? jaki zakres materialu wprowadza sie dla beginners? Jesli jest ktos kto moglby udzielic mi rady metodycznej bede wdzieczna za pomoc pozdrawiam,

Gość superrrrrrrr,,,
"Prowadzę zajęcia" ale "od czego zacząć" ........... Od oddania pieniedzy rodzicom "uczniów". Nadajesz sie do tego jak wól do karety.

Gość superrrrrrrr,,,
Ja szoruję kible, więc nie muszę pytać innych o zdanie. :)

Gość superrrrrrrr,,,
I jestem perfekcyjna w tym, co robię. Nie tak jak Ty. :)

Gość superrrrrrrr,,,
Przynajmniej nie pytam nikogo, podszywacze, jak wyszorować kibel. vgdfgfdgfd - nie sposobała sie prawda? Cieniasy kóre uważają że mogą uczyc innych - ale nie poinformują o braku kwalifikacji zanim wezmą kasę...

Gość superrrrrrrr,,,
To nie jest "prawda", tylko zwykła zazdrość z mojej strony. Przepraszam, może kiedyś się zmienię. :)

Gość superrrrrrrr,,,
...i będę lepszym, bardziej życzliwym człowiekiem, a nie takim skur... jak teraz. :classic_cool: ;)

Gość superrrrrrrr,,,
vgdfgfdgfd - oj, zabolało cię, zabolało... :)

Gość superrrrrrrr,,,
Przepraszam, mnie po raz kolejny zabolała moja zawiść i skrajna głupota oraz brak logiki :(

Gość superrrrrrrr,,,
vgdfgfdgfd - biedactwo, nie lepiej zużytkować tę energie na szczerą rozmowę z rodzicami oszukanych "uczniów" ? Przecież niedługo i tak się wyda, ze do nauczania nadajesz się jak krowa do baletu :)

Gość superrrrrrrr,,,
tak na serio to ty głupia jesteś, superr, a jak masz kompleksy to idz do psychologa. więcej z tobą słowa nie zamienię, bo jesteś idiotką ze zbyt wysokim mniemaniem, jak ty nawet nie widzisz, że to co piszesz jest debilne. 🖐️

Gość pleasantttttttttttttttt
po prostu przerabiaj z nimi jakiś inny podręcznik do angielskiego niż mają w szkole. i tyle.