Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalalakakallaa

Jak to zwalczyc? pomozcie !

Polecane posty

Gość tralalalalakakallaa

Dziewczyny jak proadzic sobie z cera ? Nigdy nie mialam zadnych problemów z cera, zadnego tradziku nic jedynie przed okresem pare niespodzianek! Po wyjezdzie do Anglii to co sie stalo z moja twarza to jest jakas masakra :( Wygladam jak 16 latka ktora dojrzewa dlaczego tak sie dzieje? czym zwalczyc pryszcze? pomozcie :(

Gość nie polecam oilatum bo jest
moze to uczulenie jest? sluchaj, jak swiat dlugi i szeroki to jednej skutecznej metody nikt nie znalazl :D

Gość tralalalalakakallaa
nie no na co alergia? nie wiem co mam zrobic jakich kremów uzywac jestem zalamana :(

jaki masz typ cery? tlusta, sucha? mozliwe ze alergia, na jedzenie, na wode, mydlo ktorego tam uzywasz.

Gość tralalalalakakallaa
wiesz co nie wiem jaka jak umyje to mam sucha a zas w ciagu dnia zdarza mi sie przetluscic takze chyba mieszana... no tez mi duzo osob mowilo ze na wode taka reakcja moze byc...

to kup sobie jakis preparat do mycia twarzy bez uzycia wody, jakies mleczko czy wode micelarna. zamiast kremu kup sobie olej tamanu, w sklepach ekologicznych moze dostaniesz, mozna stosowac na cala twarz, ale na noc lepiej. unikaj rzeczy na parafinie, bo one dodatkowo pogorsza cere.

Gość tralalalalakakallaa
wlasnie mam ten olej tamanu i mam wrazenie ze nic nie pomaga :( ile musze sie nim smarowac zeby zobaczyc efekty? do tej pory dawalam go tylko na wypryski wlasnie..

dawaj na cala twarz wg mnie. tak jest lepiej. no ale pare dni to trwa. zreszta jesli przyczyna jest np woda, to nie pomoze jesli ciagle jej uzywasz :O

Gość mi tylo to pomaga
mi tez tamanu nie pomaga, ja uzywam bambino ochronnego na noc. tlusty ale przynajmniej goi krosty. Ja mam tradzi hormonalny.

Gość tralalalalakakallaa
ok zrezygnuje z tej wody i zobaczymy.. A gdybym przemywala woda mineralna? albo przegtowana?

ale hormonalny to inna bajka. mozna sobie uzywac rozne rzeczy, ale jak hormony sie nie ureguluja, to nigdy tego nie wyleczysz. odradzam babmbino, jest na parafinie a jakies 99% osob to zapycha (jesli ma sie tradzik)

mozesz sprobowac. albo chusteczkami jakimis, tez tojakies wyjscie. inne metody to olej wiesiolkkowy, oelejk z drzewka herbacianego, olejek lawendowy, glinki, i iinnne takie. zreszta zapytaj czikiczikikat, pewnie dzisiaj pozniej bedzie, ona sie na tym dosc dobrze zna