Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paradyjkaaaaa

Czy to moze byc ciąża???

Polecane posty

Gość paradyjkaaaaa

Wczoraj kochałam sie z moim mężczyzną i skończył we mnie. Od razu poszłam do łazienki i wzielam prysznic. Myslicie ze moznaby w ten sposob zajsc w ciążę?skoro od razu wszystko wymyłam i duzo wyleciało na zewnatrz?

Gość jaki ciemnogrod
:D

Gość paradyjkaaaaa
Pytam poważnie:(

Gość katapulta234
Jasne ze moze byc ciąża, plemniki sa bardzo ruchliwe

Gość paradyjkaaaaa
moze ktos jeszcze sie wypowie?

No to ci powiem. Zapłodnienie polega na wprowadzeniu penisa do pochwy i wytrysku. Najszybszy z plemników zapładnia komórkę jajową, a pozostałe są wydalane. Odpowiedz sobie sama.

Gość paradyjkaaaaa
ja zawsze mysłalam ze jak kobieta stara sie o dziecko to nie moze od razu do lazienki isc tylko musi z ta sperma lezec przez jakis czas:(chyba bylam w bledzie

Gość pochwa to pochwa
nawet jesli to nie jest ciąża to prędzej czy później zajdziesz z takim podejściem do sexu..

Gość pochwa to pochwa
swoją drogą nie myślałam że są jeszcze takie ..,,niedoinformowane" dziewczęta

Gość Wcaław IV Waza
Nie martw się teraz. Zacznij dopiero jak nie pojawi się planowy okres. Udaj się do ginekologa, on Cię poprowadzi, jak pójdziesz trochę później to może zobaczysz serduszko na USG. Zapytaj dyskretnie tatusia o nazwisko bo możesz mieć problemy go zaiwadomić jak zgubi komórkę na przykład.

Gość Nozeszkurwajegomacno
Zanim wystawiłas pizdzicho do penetracji trzeba bylo słuchać na lekcjach o edukacji seksualnej. Nauczyłas się rznac to nauczyć się metod antykoncepcji. Potem kurwa laza te nie douczone małolaty z brzuchem i kurwa nie widzą skąd to się wzięło

Gość pochwa to pochwa
przykre ale prawdziwe

Szkoda tylko potem tych dzieci i tyle. No aż mi ciśnienie się podniosło "skończył we mnie, czy mogę byc ciazy" nie kurwa nie możesz, ewentualnie druga glowa Ci wyrośnie. Wrrr

Gość cwaniara z wąchocka
Nosz jak:" poczekaj aż spóźni się okres ? " raczej nie czekaj tylko biegusiem do gina po postinor

Gość pochwa to pochwa
ona nie wie co to jest..i jak już to escapelle

"Nauczyłas się rznac to nauczyć się metod antykoncepcji" Prawidłowo by było odwrotnie- najpierw nauka co do czego, a potem zajęcia praktyczne.

Gość cwaniara z wąchocka
pochwa ... jak mnie się zdarzył wypadek przy pracy to jeszcze był etap postinoru :D :classic_cool: ale to daaaawno bylo

Gość pochwa to pochwa
zwracam honor mi się zdarzyło na escapelle. ale to było 1 zażyłam 2 godz po. ale masz racje bo jak pytałam lekarza chciał mi przepisać postinor

Wiadomo, ze odwrotnie, ale już za późno.

Jak czytam takie teksty to mi się chce płakać. Niby jakim cudem miałaby zajść w drodze do łazienki? Albo plemniki musiałyby mieć nogi i dość szybko biegać (bo de facto poruszają się ok 15cm na 1/2h i to w odpowiednim środowisku), albo facet musiałby się spuścić prosto do macicy. A nieukom przypomnę że macica to nie pochwa i albo facet musiałby być kosmitą z penisem średnicy długopisu, albo uprawiać seks podczas akcji porodowej przy rozwarci na minimum 3 palce. lol. Sam nie wierzę że to napisałem, ale taka jest prawda. Do tego jeszcze dochodzi kwestia w którym momencie cyklu jest kobieta, bo czasem odczyn pochwy jest kwaśny i zwyczajnie zabija plemniki. Zatem wcale nie jest nie jest to takie łatwe jak by się wydawało, ale też i niespecjalnie skomplikowane - zwyczajnie trzeba trafić w odpowiednim czasie w odpowiednie miejsce :D

Gość pochwa to pochwa
nie wyzywaj tu nikogo od nieuków. zajście w ciąże to nie zabawa albo twoje wyuczone tezy. mam znajomych którzy wpadli i wiesz przez głupsze zaniedbania niż to opisane tutaj. więc nie pisz głupot. antykoncepcja jest dla ludzi a jak ktoś o tym nie wie to po co du..daje?

Mnie śmiech ogarnia jak czytam że komuś się zdaje że podmycie cipki po obfitym spuście wystarczy za antykoncepcję...

Gość pochwa to pochwa
autorka zaniemówiła..

Gość cwaniara z wąchocka
Odpowiedni czas i miejsce mówicie ? Moja młodsza córka została poczęta pod koniec cyklu w prezerwatywie, wiec nie mówcie mi nic na temat czasu, miejsca i ewentualnych anomalii ... :P

Gość pochwa to pochwa
wkońcu ktoś normalny podał przykład brawo cwaniara! może ten baran zrozumie że sex to nie zabawa i wszystkiego przewidzieć sie nie da