Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paradyjkaaaaa

Czy to moze byc ciąża???

Polecane posty

Gość duży mózg mały mały
guma albo dzieciorób

rusłan, czytałam gdzieś, że gimnazjalistki wierzą iżpodmycie się colą jest skutecznym środkiem anty. Włosy czasem dęba stają jak się czyta takie rzeczy. Rośnie nam środowisko nieuków, laików analfabetów. I ten motłoch będzie kiedyś przywładzy...

Gość duży mózg mały mały
noto może pouczmy dzieci kobieta do 18 lat a od 14 ma tak zmienny okres że nie ma szans że metoda kalendarzykowa pomorze prochy w momecie dojżewania to zburzenia i ch*j wi co jeszcze guma czasami pęka wiec kobieto jak dasz sobie puścić budyń to jesteś umoczona tylko tabletka po cie ratuje ale i tak może niepomuc jeśli ktoś sie niezgadza to niech smerfy ogląda dalej

Czy Ty mógłbyś sobie słownik zainstalować w przeglądarce? :( Oczy mnie bolą jak Cię czytam. :(

Gość pochwa to pochwa
straszysz 5 smaków jak PO PISem

Gość duży mózg mały mały
nie cola creamping czyjakoś trzeba codzień upreawiać sex i nie pozwalać żeby coś wyciekło wtedy płyn ejakulacyjny rozkłada macice i zagnieżdzona komórke ale to już oststni akt deperacji

Gość cwaniara z wąchocka
Ej, powaga gimnazjalistki myślą, że podmycie colą ... ? W sumie ... cola to nawet korozję zeżre, więc kto wie ;) :classic_cool: A swoją drogą - ciekawe, czy wierzą też, że ziemia jest płaska ? :-0 Pochwa, do dziś mówimy na nią McGyver :P czy jak to się tam pisze ... Co najlepsze - ten kondom nie był peknięty, ale jakoś tak wyciekło ... chyba było ostro po prostu :classic_cool:

Gość pochwa to pochwa
gratulować córki! wpadki skądś się biorą tylko mało ludzi o tym myśli. nam raz się zsunęła gumka podczas ostrej jazdy i była szybka jazda do gina:)

Gość paradyjkaaaa
Dziekuje za wypowiedzi:)Na szczescie jestem przed okresem za ok 4 dni mam dostac wiec raczej nie powinnam byc w ciazy, a jesli nawet to trudno:)Stac nas na utrzymanie

Gość pochwa to pochwa
dobrze e widzisz jakieś plusy

Weź łyżkę i wyskrob jeszcze bo moze nie wszystko wyleciało ..........xD hahahahhahahaah

dziewczeta mam do was pytanie. wspolzylam bez zabezpieczenia z moim facetem w moje dni plodne. sposcil sie co prawda poza mna ale potem wszedl drugi raz czy jest mozliwosc ze jestemw ciazy? boli mnie brzuch tak jak przed okresem ale miesieaczke powinnam miec w polowie listopada.... a te bole trwaja juz troche.