Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kopa w tylek

chce zablokowac strony dla dorosłych !!

Polecane posty

Mam pytanie...jak moge zablokowac strony dla dorosłych? chciałam zrobić chłopakowi na złość bo on w ogóle nie szanuje tego co do niego mówie...jest jakis darmowy program do sciagniecia z neta?

Gość nie polecam oilatum bo jest
darmowego nie znam, chociaz pewnie jest, ale jest taki program beniamin, tego bez hasla nie odinstaluje, i tam mozesz np czarna liste stron zrobic. banal w obsludze. ale nie wiem, czy to w ogole zdrowa sytuacja jest :O

Poważnie uważasz, że na jego własnym komputerze, z JEGO systemem jesteś w stanie zablokować mu cokolwiek hasłem? Weź Ty się za informatykę lalunia nie bierz, bo jeszcze mu wywalisz system do góry nogami.

Gość GHHF
hahahaah XD i tka mzoe wejsc na jakasm gdzie nie ma +18 XD

Gość poruszenie_W_bokserkach
ja sobie nie blokuje stron więc się na tym nie znam :P

W momencie jakby było ustawione na plus 18 chłopak nie będzie miał dostępu nawet do zwykłych filmów z taką granicą :) Może mój facebooka zablokuj w ogóle?

Gość nie polecam oilatum bo jest
sa metody blokowania takie, ze nigdy jak sie nie zna nie odblokuje, bez zadnych programow. ale to bym uwazala. zreszta tam trzeba podac konkretne adresy stron.

Gość tyytfr
ten program znajdziesz na stronie xhamster.com

Przy okazji, jak się chłopak zirytuje zawsze może postawić system od nowa, co w zależności od ilości plików które musiałby zgrać na inny nośnik może zająć od dwóch godzinek do pół dnia. Tak więc program zniknie, podobnie jak domorosły haker...