Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myśleććććććććć

Ocena zachowania faceta

Polecane posty

Jego kobieta wraca późnym wieczorem z pracy (pierwszy dzień w nowej pracy, dziewczyna nie zna miasta, bo przeprowadziła się do faceta). Powinna być w domu około 20.30, ale kompletnie się pogubiła, błąkała się po nieoświetlonym, ogromnym blokowisku, potem została wprowadzona w błąd w sprawie autobusu, i dotarła do domu dopiero grubo po 22. W tym czasie jej partner nie zainteresował się, czy jest bezpieczna, nawet nie zadzwonił, czy wszystko o.k. A na zwróconą uwagę zareagował pogardliwie "czy ty wymagasz opieki jak 10-letnie dziecko?"

Beznadziejny facet. Pamiętaj jedno tylko mężczyzna który się interesują co sie z Tobą dzieje, czy dobrze sie czujesz, czy nie jesteś głodna, czy nie zmarzłaś, gdy źle sie czujesz poda Ci jedzenie i każe odpocząć itp. jest godny by z nim wiązać przyszłość. Opiekuńczość to jedna z najważniejszych cech bo to znaczy że facet moze być również dobrym ojcem. Ale zwykle faceci wykazują wiecej zainteresowania gdy na prawdę kochają. Inaczej to są egoistami.

I uważasz ze facet by kiwnął palcem skoro gdy wróciła powiedział jej że nie ma 10 lat? Następnym razem go powinna sprawdzić, zadzwonić i przekona sie czy facetowi zależy.

Gość Precz flondrom
Wypindalaj ty flondro z ta beznadziejna Dezorientacja.

Pewnie by i przyjechał, gdybym zadzwoniła. Ale wiecie jak głupio prosić się o coś kogoś, kto sam z siebie nie pomyślał :O No i faktycznie, potem by mi pojechał z tą 10 latką :O

Generalnie to facet powinien zadzwonić jeżeli tak długo Cie nie było. Każdy normalny człowiek tak robi. Ale trzeba pamiętać że faceci nie potrafią się domyślać. Niektórym to sie mówi wprost przyjedź po mnie tu i tu bo się zgubiłam.

Może był zły... Ale coraz trudniej przychodzi mi prosić go o coś, bo ciągle tylko mi dokucza, że go "absorbuję" :O

Nie jestem jakąś mimozą, dałam sobie radę, nie chciałam, żeby przyjeżdżał. Ale boli mnie właśnie to, że nawet nie zadzwonił :( I jeszcze mi powiedział, na moją uwagę, że przecież czasy takie niebezpieczne, mógł mnie ktoś napaść, "czy sama jechałaś tym autobusem? nie? no to widzisz, inni jakoś mogą poruszać się po mieście" :O :O :O

No właśnie, po co mi on :( Myślałam, że może jestem przewrażliwiona i on ma rację, ale skoro i Wy sądzicie, że zachował się beznadziejnie... :O