Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz niedlugo

Spodnie po cesarceS

Polecane posty

Gość zaraz niedlugo

Mam pytanie do dziewczyn po cieciu: W jakich spodniach wychodzilyscie ze szpitala do domu i w jakich chodzilyscie przez pierwsze dni? Bo normalne spodnie sa chyba za niskie i beda urazaly rane?

Gość gdziesieudac
polecam bermudy w kwiatki :classic_cool:🖐️

Gość defrtgyui89o
W ciążowych bo w takich przyszłam :P I mimo że w brzuchu pusto to był tak odstający że nie spadaly mi z tyłka :P

Gość ja w tych samych dresowych
w których przyjechałąm rodzic;)

Gość lopae
jak najbardziej w skąpym bikini

Gość D.BillI
w ogrodniczkach i dresowych z wysokim stanem

Gość zaraz niedlugo
aha, czyli o zwyklych dzinsach moge zapomniec przez jakis czas? A po jakim czasie nosilyscie juz spodnie sprzed ciazy? Mam na mysli rane, po jakim czasie juz zwykle spodnie jej nie urazaly?

Gość Mamma Miaa
zdecydowanie mozesz zapomniec, to musza byc wyzsze spodnie, najlepiej dresowe albo leginsy,

Gość czytelniczkakafeee
w dresie wyszlam a i tak mimo to rane mi urazaly. W domu nie ubieralam spodni ani nic takiego, chodzilam w sukienkach i koszulach:)

Gość zdegustovvana
kurcze to niedobrze. A po jakim czasie ta rana sie goi na tyle, zeby chociaz dresy nosic?

Gość zdegustovvana
tez bede miec cc i myslalam, ze wyjde do domu w zwyklych spodniach.

Gość mamamama27
ja w leginsach i dresowych takich wysokich z ciąży jeszcze - i dlugo chodziłam w majtkach siatkowych bo fajnie wyciągało je się na brzuch a zwykłe zwijały sie albo kończyły akurat na ranie

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaa
leginsy zwykłe na zmianę z takimi ciążowymi

Ja wychodziłam w dresowych a po wyjsciu założyłam dzinsowe ale ciążowe co miałam.. za bardzo rana mnie bolała przez 2 tygodnie zebym mogla normalne spodnie założyc

imili - a po tych dwóch tygodniach mogłaś już bez bólu nosić zwykłe spodnie? Czy jeszcze czułaś dyskomfort? Dla mnie to jakaś abstrakcja, żeby nie móc założyć spodni, bo brzuch rozcięty i zeszyty :O Boję się :(

Gość sdfghjkl;'
najwygodniej w sukience chodzić. A spodnie włożyłam (sprzed ciązy) ok. 2 mce po. Na początku bardzo boli rana jak ja coś uwiera. Można też luźne legginsy albo dresik załozyć. Ważne żeby było luźno w tym miejscu.

no bez bolu to nie musiałam zakupic spodnie z wyzszym stanem nie biodrówki bo uciskało w rane no ja ogólnie w sponie które przed ciazą nosiłam w zasadzie moze w dwie pary pozniej sie zmiescilam niestety 7 kg mi nadal pozostało pomimo dwóch lat ale ja niestety duzo przytyłam w ciąży :( z tym ze w sumie rozmiar tu nie mial znaczenie po prostu biodrówek nie dałam rady zalozyc do 1,5 miesiąca po cc