Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajamaks

Sklepik ze sztuczną biżuterią.

Polecane posty

Gość kajamaks

Czy ktoś taki prowadzi, czy to się opłaca, miasteczko liczy 15tyś. Proszę o wypowiedzi na ten temat, z góry dziękuję !

Gość Kapral
W większości funkcjonują u ciebie sklepy ze sztuczną wędliną ! I żyją ?, tak ? To jak ludzie zeżrą to coś !, to czemu nie mieli by na siebie przyczepić sztucznej biżuterii ? Czy tombak różni się od złota bardziej niż szynka od szynkopodobnego stwora w większości sklepów ? No ja? rozróżniam z kilometra ! Ale większość głupków wpindala aż im się uszy trzęsą :D

Gość Menel*z*ławeczki
e tam, to lepiej siedzieć na doopie i biadolić na kafeterii ? tak ?

Gość Agula:)
kajamaks Nie polecam ci. Ja m.in. sprzedaję trochę bizuterii. Owszem klienci są ale nie na tyle żeby się z tego utrzymać. Chyba, że masz pomysł co mogłabyś dodatkowo sprzedawać w tym sklepiku. U mnie w mieście jest np taki sklepik pani sprzedaje biżuterię i perfumy nalewane. Już dość długo to prowadzi, więc chyba jej jakoś idzie. Pozdrawiam

Gość Agula:)
Był też taki sklepik w pasażu gdzie Pani sprzedawała biżuterię, gumki spinki itp i dodatkowo na miejscu na życzenie robiła biżuterię dla klienów, ale niestety już zamkneła sklepik.

Gość kajamaks
Agula Zdaję sobie sprawę jaka jest teraz sytuacja, nie mam pracy, mam dwoje dzieci na utrzymaniu i zostałam sama. W moim mieście nie mam szans na pracę dojeżdżać bym nie chciała, bo dzieci są jeszcze małe a i dojazd kosztuje, więc pomyślałam, że jak sama się za coś nie wezmę to nic z tego nie będzie. Nie mam też kasy na jakiś drogi towar dlatego myślałam o tej biżuterii, może jeszcze torebki, portfele, apaszki. Myślałam też o pasmanterii, sama niewiem co robić. W małym miasteczku takim jak moje jest totalna bieda, ludzie robią zakupy w szmateksach , lidlu i sklepach po 5zł.Niemam żadnego pomysłu ,a moja sytuacja staje się z dnia na dzień gorsza.Pozdrawiam !