Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona w telefonach

Który z tych telefonów wybralibyście ?

Polecane posty

sama nie wiem Samsung Solid 2710 Sony ELM Nokia C5-00 Nokia 2710 I smarki: Sony Xperia X8 Samsung Galaxy mini Chyba,że zaszaleć i Samsung Galaxy Pro B7510

3 to znaczy co? Ale iphon to znaczy co to takiego? W cyzm jest lepszy i co to za firma?

nawet fajna na porównywarka :)

Tak teraz myślę o tym Galaxy mini , bo tam różne nawigacje działają i jest to nowy model i szybko się nie zestarzeje. Tylko jakoś nie wiem czy do tego dotykowego dam się przekonać. Jeszcze Xperia X8 jest fajna , bo ma latarkę, ale droższa.

ja tam tych modeli nie znam ale sie wypowiem tak!!! tylko z klawiatura qwerty!!! dostalam nowy telefon ericssona vivaza... fajny ale tuch screen... i poszedl do szfeczki po miesiacu i do lask wrocila nokia e63.

Gość HTC SESATION
jest najlepszy :classic_cool:

Gość lallittaaa
Tylko iphone!!! 😍

HTC drogie i phony też drogie. A qwert aż taka wygodna? Te klawisze są takie malutkie w qwerty, chyba że dotykowy to wtedy większe.

Już prawie byłam zdecydowana na 2710 Nokię , ale tak myślę że to stary model i nie wiem ta nawigacja do 2710 ma uaktualnienia, bo tam nie ma Symbiana na tej komórce... Poza tym coś wyczytałam, że Nokia bankrutuje i że OVI MAPS przestaje istnieć... Teraz myślę o tej Xperii X8 , bo w sumie od początku o tym myślałam. Jest jeszcze c5-00, ale droga i nie ma WIFI

Gość jhujghjg7877
zaden z tych , tylko SE k800i :classic_cool:

Gość iphon tez mam
pobierasz gratis program i masz

Gość sdfgxfgx
przez jakis czas pracowałam w t-mobile i z tych z klawiaturą klasyczną to najbardziej polecam se elm, natomiast sama mam samsung wave z kl. qwerty i jestem mega zadowolona:P

Ten ELM jest fajny jeśli chodzi o parametry, ale wyczytałam w necie, że ma bardzo słabą i pękającą obudowę. A mnie czasem telefon spadnie na ziemie, wrzucam do plecaka, biegam. No i nie wiem czy ten Sony to wytrzyma. BO sam telefon mi się bardzo podoba jesli chodzi o możliwości i wygląd i klasyczną linię.

Gość szujowa szuja
A ja uwielbiam mojego starego Black Berry :). Normalna klawiaturka, nie jakies dotykowe.Ja bardzo duzo emaili posylam i nienawidze tych bez zwyklej klawiatury. Moj maz ma iphone i bedzie zmienial na nowy a ja mam dostac ten jego stary( bo moj juz na wykonczeniu jest ;) ) i nie jestem zadowolona.Lubie czuc jak naciskam klawisze :).Moze jestem dziwna ale tak juz mam. Jedyne co bym poprawila w moim telefonie to aparat-zdjecia sa ok jak robione w swietle dziennym, robione z lampa to kicha niestety.

Gość szujowa szuja
A i dodam, ze moj Black Berrek ;) jest bardzo wytrzymaly na upadki :).Spadal juz tyle razy i dalej sie trzyma-wiadomo obity troche ale dziala.

Gość sdfgxfgx
jesli chodzi Ci o tel naprawde trwały, to solid, ale ten tel, tak szczerze sprzedałam tylko raz:p górnikowi. Dużo osób brało własnie elm. nokia c5-00 też nad nią się zastanawiałąm jak brałam tel dla siebie, ale ma lipny aparat. I nokie są przereklamowane jak dla mnie. Nokia 2710 stary model, brały ją osoby zazwyczaj starsze, takie które chciały tel klasyczny, prosty. xperia i galaxy mają androida, o ile dobrze pamiętam wersję 1,6 bądz 1,8 no i są to tel. idealne dla osób które lubią bajery:p z tym że wydaje mi sie ze xperia jest bardziej delikatna niz elm

Ten Solid w sumie fajny, ale nie ma wifi, ciężko tam o nawigację. Ale za to wytrzymały i ma latarkę dobrą i krokomierz. Czy w google map lub ovimap podaje prędkość z jaką się idzie?

Teraz jeszcze patrzę i Nokia 6720 jest fajna

Może ELMa jednak? Tylko jak obudowa mi strzeli? :O