Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masakra jakaś.

Pozwac szpital??

Polecane posty

Gość Masakra jakaś.

Proszę doradzcie mi. Mój syn zachorował w tamten weekend. Miał gorączkę i był osłabiony. Myślałam ze to jakiś wirus wiec próbowałam mu obniżyć gorączkę i przeczekać do pon zeby iść do dziecięcego lekarza. Ale w nocy nie mógł oddychać i zaczął sie dusić. Wezwalam karetkę i pojechałam do szpitala. Oni nawet go dobrZe nie zbadali i stwierdzili żebym podawała jakiś syrop na obniżenie gorączki i ze mu prEjdzie i odeslali nas do domu. JednAk na drugi dzień dziecko czuli sie jeszcze gorzej wiec przyjechałam taksówką do innego szpitala- dziecięcego. Tu stwierdzono zapalenie płuc. Tamci nawet krwi nie sprawdzili a w drugim szpitalu okazało sie ze jego wyniki to katastrofA. Nie wiem co dokładnie to było ale powinno byc poniżej 1 a thomas miał 26,5!!! Byłam tam już 3 razy i 3 razy byly Problemy . Pozwac ich?? Co robic?? Ja tylko chce zeby pracowali tak jak powinni a nie każdego odsylali do domu bo oni spokój chcą mieć!!

Gość oi909i3e
idz po poradę prawną do jakiegoś adwokata co się z tym specjalizuje. Za samą poradę to zapłacisz- ok. 100-200 zł..

Gość Masakra jakaś.
W Wiedniu jest prawnik który jest dla ludzi bezpłatny jeśli chodzi o pomoc w sprawie lekarzy , szpitali itd. Ale czy myślicie ze da sie z tym coś zrobić??