Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tu wklejam list o wierze...

Polecane posty

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Na przykład zombiaki - wracają i coś robią, no ale... to juz jest po śmierci - dobrze byłoby juz wszystko porzucić , a tu znowu do roboty i tak dalej. I wiecie - tak właśnie jest. I jeszcze chciałam napisać o bracie, że nie wolno mu zawiścić 3 ojców bo jeszcze jak szedł sie wieszać przez 1 ojca to widział w lasku CHYBA Boga czyli widział w życiu 4 ojca swojego - kapujecie. I tyle ma z 4 ojców - no 3. Jeszcze czwartego i wojna - na niego. 3 facetów powiesił i tyle kobiet. Bo wszystko robi żle, ale życie też ma straszne, nie chce się poddać - on powinien być już jako emeryt w sumie i tyle. A ja nie mogę mu się poddać bo MNIE TEŻ powiesi - dlatego trzymam Z WSZYSTKIMI OJCAMI na niego. Bo skończę na sznurze przez głupie biuro i tak dalej. Przez wszystkich. Przez jego dobroć. I wiecie co by powiedział WRESZCIE. Przynajmniej jedna nie przylezie. Tyle by powiedział i tyle. A tak nie umie mi dać rady bo dokładnie wie co ja wiem. Ja mu nic nie powiem bo sie BEZ SENSU pochorowałam na jego widok i tak dalej. Myślałam, że nie da mi rady - jakie miał szanse. Po co założyłam, ze uczciwie żyje. Ale 4 ojców na niego mam i koniec. Bo ja mam 1 ojca i mnie powiesi. Ale ojciec - jedynie zadania z matmy i raz praca z polskiego. TYLE. Dlatego wszyscy na niego, że zjadł opłatek WYZYWAJĄC kościół od Hitlera. Mam rodowód i mam sie powiesić - tak jest się dowiem. On tez ma od ojca z Anglii - kłamie i tyle. Jeszcze jeden ten z USA był od zwierząt i to LEW - jemu chyba wali , że ja sie powieszę przez jego kibel. ja go dam do sadu pracy co on robi. Miał sie przyznać co on wyprawia w życiu bo w sumie jeszcze taki wesoły był ten gnój i się nie dam i tyle. Wszystko mam wygrane - po angielsku możemy iść, rozmawiać i zrozumiem o co mu chodzi a także zobaczę czy zna angielski i tyle. Ja po prostu nie mogłam iść do lekarza bo bezrobocie - przez niego. A nic by mi się nie stało wiecie gdybym wiedziała co to wszystko jest i tak dalej. A tak NIE i koniec. Najwyżej się razem powiesimy - ja mu się nie dam i tyle. Ministrant niedoszły, ksiądz - a w co ja wierzyłam? W Alicję Bachledę sie dowiem. No dobrze, dobrze - za dużo se myślała, ale ja nie myślałam za dużo. Ot uczciwy w pracy Holender - mieli mi to z głowy wybić to jeszcze na mnie, że coś tam zrobiłam przeciw wierze - to ksiądz mógł na mnie a nie oni. Ja się wyniosłam , posprzątałam, nie ma mnie - i tyle. Ja tam byłam taka chora tylko ... CZEMU? Ja bym tam wyglądała z lekarzem - nie mogę :( Jak udup - bo on miał być lekarzem. Danke schon za takiego lekarza. Sami widzicie jaki z niego lekarz - medycyny sądowej dosłownie :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować