Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONA LAT 26

STARSI FACECI

Polecane posty

Gość ONA LAT 26

pociagają mnie dużo starsi faceci od 50 po 60 pare lat, nie wiem co z tym zrobic nie szukam faceta w wieku swoim tylko takich dojrzałych meżczyzn, czy jest na to sposób aby pozbyc sie takich pragnień? utrudnia mi to znalezienie normalnego faceta i czuje sie rozbita

Gość ONA LAT 26
czy ktoś sie wypowie na ten temat?

Gość mam 32
noo - mi się podobają młodsze..... ale Ty niestety już jesteś za stara dla mnie :-o

Gość OLA 26 LAT
a ty dla mnie stanowczo za młody, sorry ale wole dużo dużo starszych:)

Gość staszkałe
:classic_cool:🖐️ jesteś z pćimia?

Gość Anjela999
Ten jest przystojny prawda?

Gość ona lata
pociagają mnie koty utrudnia mi to znalezienie normalnego psa ???????? jeżeli pociągają cię koty to do czego ci normalny pies? do niepociągania?

Gość widocznie masz nie tak
skoro szukasz facetów w wieku przekwitania męskiego andropauzy, to oznacza że podświadomie jesteś zamknięta seksualnie i liczysz że stary niezbyt często będzie mógł ale inne walory stabilizacyjne ci zapewni. czyli z tobą i twoim libido jest coś nie tak czego sobie nie uświadamiasz, twoja psychika domaga się aby mieć faceta bez seksu, chociaz na razie uważasz że to jest seksualny pociąg i pragnienie seksu, ale to nie prawda, dlatego podświadomość twoja poszukuje takiego faceta który już wypada z seksualnego obiegu i wkrótce padną mu wiotkie możliwości, a wiecznie viagrą nie będzie się truć, Cos z tobą jest nie tak, bo biologicznie młoda kobieta jest ukierunkowana na młodych sprawnych i zaradnych samców

Gość on 40...
Ja mam 40 i mogę się walić cały czas. Jak facet jest wysportowany to i po 50 może. Jest wielu facetów w tym wieku, którzy wyglądają o 10 lat młodziej i może włosów już trochę mniej na głowie ale jeszcze naprawdę sporo mogą. Niestety z kobietami w tym wieku to już gorzej, bo większość ok 50 to już babcie, ani wyglądu ani chęci.

Gość bul_
idź pracować w domu starców dewiantko :(