Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kretynpozawodowce

Nie moge znalezc pracy

Polecane posty

Gość kretynpozawodowce

Cześć Od 2 miesiecy szukam pracy. Mam 19 lat i skonczylem szkołe zawodowa (mech. poj. samochodowych). Zaczynam nauke w lo zaocznym. Mieszkam w malym 20 tys. miescie z praca krucho. Matka mnie z domu wygania zebym cos znalazl, ale co bylem na rozmowach mowili ze oddzwonia i nic zero. Jestem zalamany... Ale co zrobic jak czlowiek glupi, że zamiast odrazu do lo czy technikum to do zawodowki poszedl ...

Gość kretynpozawodowce
Niewiem co robić za szkołe trzeba placic matka ledwo na jedzenie i rachunki ma kase.. Niewiem co robić.

Gość pomidorowa the best
nie załamuj się, to dopiero 2 mce, gdzie szukasz? w zawodzie tylko? może powinieneś rozszerzyć obszar poszukiwań?

a ja teraz załuje ze nie poszłam do zawodówki,przynajmniej miałabym jakis zawód🖐️

Gość fertylkoo
daleko masz do większego miasta? może tam będzie łatwiej

Gość kretynpozawodowce
nie szukam tylko w swoim zawodzie, bylem na rozmowie o prace jako magazynier, na stoiska w sklepie, szukalem w pracy w zakladzie okien ale powiedzieli ze nie potrzebuja, w sklepie ogrodniczym, przy ukladaniu kostki nawet full..

Gość kretynpozawodowce
Jakies 80 km do wiekszego miasta

Może spróbuj pracy za granicą. Na przykład w UK. W Polsce jest w tych czasach mega ciężko o pracę. Za granicą jeszcze da się coś zdziałać w miarę rozsądnego.

Gość kretynpozawodowce
vendy, a ja zaluje, że wybralem zawodowke. Chcialbym bardzo isc na studia na logistyke:D Ale to dopiero za 2 lata jak skoncze lo, i jak zaplace za szkole...

Gość mnich l
jaki masz dojazd?, 80 km pociągiem to nie koniec świata, ważne żebyś od czegoś zaczął

Gość kretynpozawodowce
wyjazd za granice narazie odpada, wlasnie ucze sie jezyka :P

Gość kretynpozawodowce
jedynie pks

Ludzie wyjeżdżają za granicie nie znając nawet podstaw. Teraz wszędzie Polaczki za granicą. Nigdzie lepiej się nie nauczysz języka niż rozmową i pobytem z osobnikami, które władają właśnie takowym :).

Gość kretynpozawodowce
jem gówno

Gość szukaj i się nie poddawaj
uda ci się powodzenia

Gość kretynpozawodowce1
ale, żeby wyjechać trzeba mieć te pare groszy na start.. Po drugie matka ma tylka mnie i sam jej nie zostawie, a bardzo chcialbym jej pomoc czy to w placeniu rachunkow czy zeby gdzies wyjechala na wczasy, bo caly czas kasa na jedzenie i mieszkanie, caly czas w tym zasranym miescie nigdy niegdzie nie wyjechalismy, ona nie wyjechala, a chce zeby zrzucila troche ze swoich barkow... kurewski kraj..

Gość kretynpozawodowce1
ktos mi ukradl nicka..

Gość \motorryzowanna
Słuchaj, zacznij znajomym auta naprawiać. Jak jesteś dobry, to fama pójdzie i klientci sami zaczną się do Ciebie zgłaszać. DObry i niedrogi mechanik (i UCZCIWY) jest na wagę złota!!!